Beatlesfanclub NL

Voormalig drummer van the Beatles Ringo Starr heeft onthuld dat hijGod gevonden heeft, nadat hij eerder in zijn leven worstelde met persoonlijke problemen.

De 69-jarige drummer - wiens echte naam Richard Starkey Jr. is- heeft onthuld dat religie een grote invloed op zijn leven heeft.
Hij zei: "Ik merk dat hoe ouder ikword, hoe meer ik leer met het leven om te gaan. Ik ben al lang bezig met de zoektocht naar wie ik werkelijk ben. God is in mijn leven. Ik verschuil me daar niet voor. Ik denk dat mijn zoektocht in de jaren 60 begonnen is."

Ringo - wiens overleden bandmaatje John Lennon ooit controversieel op het hoogtepunt van de roem van de band in de jaren 60 beweerde dat the Beatlesgroter waren dan Jezus- vertelt dat zijn geloof hem geholpen heeft zijn leven te veranderen, en hem heeft geholpen met de strijd tegen drank en drugs in de jaren 70.
Op een evenement in het Grammy Museum in Los Angeles legt hij uit: "Ik ben lang geleden op het verkeerde pad gestapt, maar vond mijn weg naar het juiste pad Goddankterug."

Hij zei ook dat hij er niet tegenop ziet om 70 te worden.
Hij zei: "Ik denk niet dat 70 zo heftig zal zijn als 40 worden was. Dat was echt van 'O God, 40!' Er is dat verdomde liedje, 'Life Begins at 40'. Nee, het is nu niet meer zo'n issue. Ik ben bijna 70 en ik zou het nu fantastisch vinden om bijna 40 te zijn, maar dat gaat niet meer lukken."

(bron: contactmusic.com - USA)
(Vert.: Ruby Van Den Bergh)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
633680