Beatlesfanclub NL

Nadat Alan McGee  valse opmerkingen maakte over sterren zoals SIR PAUL McCARTNEY en COLDPLAY geeft popster Mika hem lik op stuk.

McGee, die ooit Oasis en Primal Scream heeft ontdekt, gaf afgelopen week (26 januari) een aanvallend interview waarin hij  de voormalige Beatle adviseerde om met pensioen te gaan en waarin hij Coldplay bestempelde als een aftreksel van een aftrekstel van een aftreksel'.

Hij stelde ook voor dat de Brit Awards maar moest worden afgeschaft en zei er bij dat hij de genomineerden van dit jaar een aanfluiting vond.
McGee maakte ook onaardige opmerkingen over Mika, onder andere dat de hoogzingende zanger bij de geboorte afgeschoten had moeten worden.

En nu bijt Mika dus van zich af.
Hij zegt:"Wat weet Alan McGee nou eigenlijk?. Waarom zou hij een mening over mij mogen hebben? Ik ben het doelwit voor sommige critici. Ze hopen dat ze daarmee  meer aandacht krijgen voor de paar centimeters columns die ze schrijven. Ik heb geen zin om aan hun spelletjes mee te doen en wil eigenlijk alleen maar reageren met dat het me koud laat. Laat hem maar opstap gaan met elk supermodel in Londen en laat hem maar rusten op de doornige lauweren die hij voor zich zelf heeft neergelegd.
Als hij tevreden is met zo’n soort leven, best, ik ben gelukkig met het mijne!"

(Bron: express.co.uk - GB)
(Vert.: Danielle de Lignie)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
633640