Beatlesfanclub NL

Voormalig Beatle Ringo Starr neemt zijn, al elf keer opnieuw opgerichte band,  All Starr Band mee op tour deze zomer. Dit omdat zijn zelf geproduceerde album ‘Y Not ‘ is uitgekomen.

Starr heeft voor deze tour de volgende muzikanten gestrikt: gitarist Rick Derringer, bassist Richard Page, Gitarist Wally Palmar, keyboard/saxofoon Edgar Winter, keyboard Gary Wright en drummer Gregg Bissonette .

De tour begint met een tweedaags optreden op 24 en 25 juni in Niagara Falls, Ontario.
De totaal 18 optredens zullen in iets meer dan een maand worden gehouden, en zullen in het hele land te zien zijn met als laatste een optreden op 7 augustus in Los Angeles. Meer details vind je hieronder.
En volgens de website van Starr zullen er ook nog meer concerten worden aangekondigd.

Eerder deze maand is’ Y Not’, Starrs 15de studioproject,uitgekomen.
Op een van de liedjes, , ‘Walk With You,’zingt Paul McCartney mee. Hij speelt ook de bas op het stuk ‘Peace Dream.’
‘Paul was naar de Grammy uitreiking en kwam ook even hier langs en speelde toen mee op ‘Peace Dream.’, verklaarde Starr onlangs.
Dus liet ik hem ook een ander stuk horen en Paul greep de microfoon en bedacht het gedeelte waarop hij samen met mij zingt.
Dat was helemaal Paul McCartney en het kon gewoon niet beter. Hij maakt het grootster en volledig.’
De nieuwe cd bevat ook gastoptredens van Joe Walsh, Dave Stewart, Benmont Tench, Don Was, Joss Stone, Ben Harper en Glen Ballard.

(Bron: livedaily.com - USA)
(Vert.: Danielle de Lignie)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
633680