Beatlesfanclub NL

Het nieuwe album van Paul McCartney 'Good Evening New York City' is een hommage aan The Beatles, en in het bijzonder aan John Lennon. Dat heeft de legendarische Britse zanger zelf verklaard. Het album verschijnt op 7 december in Groot-Brittannië.

"Het album is een manier om The Beatles terug tot leven te roepen en om hulde te brengen aan de overleden groepsleden, John Lennon en George Harrison, net zoals aan mijn overleden vrouw Linda. Ik wil zo opnieuw met hen in contact te komen. Dit is een triestig en emotioneel moment", vertelde McCartney.

Een nieuw nummer op dit album 'Here Today' is speciaal geschreven ter nagedachtenis van John Lennon. "Ik besefte pas in het clipje van het lied dat ik eigenlijk publiekelijk verklaarde dat ik van hem hield." "Het is niet gemakkelijk om dit te doen. Toen ik 18 jaar was, zou ik hierover niet getreurd of nagedacht hebben. Nu kan ik dit wel", legt McCartney uit.

George Harrison, de voormalige gitarist van The Beatles, overleed in 2001 aan longkanker. John Lennon werd in 1980 in New York vermoord. McCartney's vrouw Linda stierf in 1998 aan borstkanker. Het nieuwe album van de 67-jarige zanger bevat delen van de drie concerten die hij in juli 2009 gaf in New York's City Field waar The Beatles in 1965 hun eerste optreden op Amerikaanse bodem speelden.

(Bron: ad.nl)

Noot "Feitenpolitie" BFNL Wink

Dit klopt niet helemaal. Het nummer is namelijk niet nieuw. Het kwam al uit op de elpee van Paul, genaamd: Tug Of War. Deze elpee stamt al uit april 1982.

Jan Hendrik Breeuwer


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
631610