Beatlesfanclub NL

Een poster voor het goede doel die het Beatles album Sergeant Pepper's Lonely Hearts Club Band als voorbeeld had wordt te koop aangeboden ten behoeve van Children In Need.

Supermarktketen Asda reageerde hiermee op de wens van cabaretier Peter Kay om de poster te verkopen met daarop de beroemde figuren uit de 20ste eeuw maar dan vervangen door de hoofden van kinderen. De poster zit bij Kay’s Animated All Star Band single, waarvan algemeen wordt aangenomen dat deze aankomend weekend de eerste plaats zal bereiken in de Engelse hitlijsten.

“De poster kan veel geld opbrengen voor een erg belangrijke zaak," zegt Kay. De single, een medley van bekende popsongs, word door gezongen door Kay’s alter ego Big Chris met bekende figuren waaronder Beertje Paddington, Andy Pandy, Pingu en de Teletubbies. Andere bekende artiesten die meedoen met de single zijn onder andere Neil Morrissey als Bob de Bouwer, Bernard Cribbins van de Wombles en Ringo Starr die Thomas de Tank Engine doet.

Nadat het nummer dit weekend werd uitgebracht schoot de download direct naar de top van de iTunes video hitlijst. Alle opbrengsten van de verkoop van de poster, die ook online te koop is, zal naar het BBC 30th Annual Appeal gaan. Tot nu toe is daarvoor meer dan GBP 20 miljoen opgehaald.
“Het is fantastisch nieuws dat de BBC Children In Need poster ook gewoon te koop is, het aantal aanvragen daarvoor is enorm," zegt Kay.

(Bron: news.bbc.co.uk)
(Vert.: Vincent Traven)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
631540