Beatlesfanclub NL

ex beatle ringo starr in hollywoodEx-Beatle Ringo Starr heeft officieel aangekondigd dat hij op donderdag 7 juli in Los Angeles zal zijn om zijn 76e verjaardag te vieren ‘met een beetje hulp van zijn vrienden…’ en van jou! In een woensdag uitgegeven verklaring van zijn publiciteitsagent kondigde Ringo aan dat hij het publiek uitnodigt om zich bij hem te komen aansluiten samen met speciale vrienden en familie in een ‘’Peace and Love’’ viering voor het gebouw van Capital Records in Hollywood.

Het idee ontstond in 2008 toen aan Ringo de vraag gesteld werd wat hij voor zijn verjaardag wilde hebben, en zijn antwoord was ‘’meer Peace & Love, daarvan kun je nooit te veel van hebben.’’ Daarna heeft hij het publiek uitgenodigd om bij hem te zijn waar hij dan ook moge zijn op zijn verjaardag: op Times Square in New York, in Hamburg, Duitsland, in Nashville, Tennessee, en Los Angeles, California – waar het de afgelopen drie jaar geweest is.

Net als in de voorbije jaren spoort Ringo iedereen aan om ‘’Peace and Love’’ te denken of te zeggen op 7 juli om 12 uur ’s middags ter ere van zijn verjaardag, of #PeaceandLove te delen om 12 uur plaatselijke tijd, op Instagram, Facebook en Twitter. Hij heeft de hoop dat een golf van Peace and Love om de wereld reist ‘van 12 uur ’s middags in Nieuw Zeeland tot 12 uur in Hawaii en overal daar tussenin.’ De event zal ook live worden gestreamed op de Facebook pagina van Ringo.

Ringo Starr in nu op tournee met zijn All Starr Band en de laatste show van de tour zal zijn op 2 juli in her Greek Theatre in Los Angeles. Ondertussen werd een tribute concert voor Ringo gegeven in januari 2014 en verkopen van de liveopnamen getiteld ‘’Ringo Starr: The Lifetime of Peace & Love Tribute Concert’’ zullen ten goede komen aan de David Lynch Foundation die meditatie helpt te leren aan mensen overal in de wereld.

De officiële aankondiging van de verjaardag zal volgens schema beginnen voor de middag van 11:45 tot 12:15 uur voor het gebouw van Capitol Records. Om 11:20 uur ’s ochtends, nog voor de verjaardagswens, zullen Vandaveer, Alberta Cross en Dave Stewart met Jon Stevens eer bewijzen aan Starr met akoestische uitvoeringen van Ringo’ songs.

Het trottoir voor het gebouw van Capital Records is ook de plaats waar de Hollywood Walk of Fame begint voor de vier Beatles afzonderlijk. In februari 2010 was Ringo Starr aanwezig om zijn eigen ster te onthullen.

(Bron: examiner.com)
(vert: Theo de Wit)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
632280