Beatlesfanclub NL

22.png

Martin Guitar brengt een tweede gitaar uit ter nagedachtenis aan John Lennon als opvolger van het model D-28 John Lennon 75th Anniversary Limited Edition, die in januari 2016 op de markt werd gebracht. De nieuwe D-28 John Lennon zal zijn debuut maken tijdens de Musikmesse 2016 in Frankfurt van 7 tot 10 april met op de kop van rozenhout het beroemde zelfportret van John Lennon en op de ebbenhouten hals prachtige parelmoerinleg met John Lennon-karakteristieken.

Martin zal ook de 0X Uke Bamboo introduceren, een unieke sopraanukelele gemaakt van groen bamboe, en de succesvolle X-serie wordt uitgebreid met 3 nieuwe modellen van makassarhout, de DCX1AE Macassar, DX2AE Macassar en de GPCX2AE Macassar.

Voor meer informatie over alle te tonen Martin Guitar-produkten tijdens de Musikmesse, ga naar www.martinguitar.com/new.

  • D-28 John Lennon: de D-28 John Lennon is de opvolger van de D-28 John Lennon 75th Anniversary limited edition, ter nagedachtenis aan de 75e geboortedag van John Lennon. Deze prachtige Dreadnought is gegarandeerd een prachtige aanvulling op de collectie van elke gitaarfanaat. Een stevige bovenkant van Sitka-spar met Vintage Tone System, gecombineerd met een klankkast van Indiaas rozenhout, met op de achterkant het vredesteken. Het rozenhout uit Oost-India is versierd met John Lennons beroemde zelfportret, geplaatst onder het logo van Martin. De prachtige parelmoerinleg met karakteristieken van John Lennon op de ebbenhouten hals maken dit model af. Prijs ca. € 4.900,-

Over Martin Guitar & Strings

C.F. Martin & Co. ® maakt al 183 jaar de beste instrumenten ter wereld. Martin blijft zich vernieuwen en introduceert technieken en bijzonderheden die standaard zijn geworden in de gitaarwereld, waaronder X-bracing, de 14-fret gitaar, en het langere model “Dreadnought”. Als een van ’s werelds grootste akoestische instrumentmakers, worden alle Martin-gitaren met de hand gemaakt door ervaren instrumentenmakers, die nieuwe ontwerpen en technieken combineren met de ontwerpen van de oprichter van het bedrijf.

Het bedrijf staat ook bekend om de productie van akoestische gitaarsnaren, die van grote kwaliteit zijn. Hiertoe behoren ook de succesvolle Martin SP® LIFESPAN™-snaren, de snelst groeiende omwikkelde gitaarsnaar in de gitaarindustrie, de geweldige, nieuwe Retro Strings-snaren, waar Tony Rice en Laurence Juber graag mee spelen, en de toonaangevende Martin SP-snaren, waarin gebruik wordt gemaakt van een binnendraad waarmee je minder vaak hoeft te stemmen.

Martin gitaren en Martin snaren zijn de beste instrumenten en snaren voor musici over de hele wereld, voor de helden in de rock, pop, country, folk en bluegrass, tot de beginnelingen. Je ziet ze in alle lagen van de popcultuur, van de televisie tot het witte doek, op Broadway, in boeken, online, en overal sieren ze de covers van populaire tijdschriften in kiosken.

(Bron: prnewswire.com)

(Bron: Linda Weller)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
412500