Beatlesfanclub NL

2.png

Het op zijn eigen nummer geïnspireerde boek van Ringo Starr wordt bewerkt tot een animatieserie voor televisie. Dit is het resultaat van een overeenkomst met Superprod.

Superprod, met het hoofdkantoor in Parijs, heeft de deal gesloten met Simon & Schuster, Universal Music Publishing en Startling Music om het op zijn eigen lied geïnspireerde boek van Ringo Starr Octopus Garden te bewerken tot een tekenfilmserie voor tv.

Gebaseerd op de hit die geschreven en gezongen werd door Starr – en die verscheen op het klassieke Beatlesalbum Abbey Road – brengt het kinderboek de beroemde songteksten van de muzikant tot leven met illustraties van Ben Cort, de artiest die ook verantwoordelijk is voor het populaire kinderboek Aliens Love Underpants.

Distributiekanaal Superights heeft zich ontfermt over de wereldwijde verspreidingsrechten van de aangekondigde serie en zal het samen met Superprod op de MIPTV markt in Cannes aan de man gaan brengen.

Octopus Garden, dat verscheen bij Simon & Schuster, is momenteel verkrijgbaar als hardcover en als e-book en het bevat een exclusieve versie van het nummer en het verhaal dat voorgelezen wordt door Ringo Starr. De Beatleslegende is geen vreemde in de wereld van de kindertelevisie – hij kwam al eerder met de muziekvideo en het nummer ‘I Wish I Was A Powerpuff Girl’ voor de Dance Pantsed special van Cartoon Network in januari 2014.

Bron: kidscreen.com

(Vert. Laura Alblas)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
412500