Beatlesfanclub NL

Deze nieuwe stukken zijn gebaseerd op de animatiefilm ‘Yellow Submarine’ van The Beatles en zullen in de lente in de winkels liggen.

1v2.png2v2.png

Een nieuwe reeks van Beatlesfiguren, kleding en andere producten die geïnspireerd zijn door de film ‘Yellow Submarine’ zullen vanaf deze lente verkrijgbaar zijn. De nieuwe items, die afgelopen maand gepresenteerd werden op de New York Toy Fair 2016, zijn uitgebracht met goedkeuring van Apple Corps Ltd van The Beatles en in overeenkomst met Titan Merchandise, een internationale merchandisetak van de Titan Entertainment Group, en Bravado International, de vergunning verlenende instantie van The Beatles in Noord-Amerika, zo maakten de bedrijven bekend.

De nieuwe lijn van Titan zal onder andere een reeks van 6,5 inch grote verzamelfiguren van vinyl bevatten, waaronder alle vier de Beatles en een cartoonmodel van de Yellow Submarine uit de film. Titan zegt dat ze een 3-inch grote boxset met vensters uit gaan brengen, waarin alle vier de Beatles in hun filmgedaante zitten. Een andere groep van verzamelfiguren zal bestaan uit The Beatles in hun Sgt. Pepper kostuums, zoals deze van George Harrison. Ook zal het filmkarakter Old Fred uit ‘Yellow Submarine’ verkrijgbaar zijn. Ter aanvulling brengt het bedrijf nieuwe Yellow Submarine koffiebekers en T-shirts uit.

Het bedrijf zegt dat alle producten begin april naar de winkels worden verzonden, maar online shops  kunnen ze al deze maand beschikbaar hebben. Ook worden de producten in The Cirque du Soleils officiële Beatleswinkel in het Mirage Hotel en Casino in Las Vegas verkocht worden, de thuisbasis van de ‘LOVE’-show van de band.

“We zijn overweldigd door de reacties op onze Yellow Submarine Titans en de ongelooflijke bijval wel hebben gehad van zowel Apple Corps als van de tienduizenden Beatlesfans die de verbazingwekkende Beatlesshow ‘LOVE’ van Cirque du Soleil bezochten in The Mirage,” zei Andrew Sumner, directeur van Titan Merchandise. “Deze volgende golf van Yellow Submarine Titan items is een grote ‘dank je wel’ voor al die bijval – with love from us to them!

(Bron: examiner.com)

(Vert: Laura Alblas)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
633580