Beatlesfanclub NL

Zoals met elke lancering van een nieuwe tournee van Paul McCartney, belooft de ‘One On One’-tournee er een te worden van schitterende, herziene songs met tientallen klassiekers die behoren tot de meest geliefde nummers uit de populaire muziek - een overzicht van Pauls gehele carrière: als soloartiest, bandlid van de Wings en natuurlijk van de Beatles, en vol met verrassingen.

1.png

‘One On One’ is op 2 juni in Madrid te zien en is Pauls eerste optreden daar sinds 2004. De show in Madrid volgt op de aankondiging van de tournee-data van de eerste Europese ‘One On One’ kick-off in Duitsland in mei.

‘One On One’ is de eerste nieuwe tournee van Paul McCartney sinds de megashow ‘Out There’ op 22 oktober 2015 daverend eindigde toen Paul voor het eerst optrad in Buffalo in de staat New York. De finale van ‘Out There’ luidde een ongelooflijk 2015 uit, waarin de tournee 22 steden aandeed, verspreid over de hele wereld, met 27 shows en met hoogtepunten zoals Pauls historische debuut in Zuid-Korea - waar de menigte in het Olympisch Stadion in Seoul niet wilde stoppen met zingen van het refrein van ‘Hey Jude’ en Paul letterlijk dwong een toegift te spelen van het nummer, waarbij hij die kenmerkende baspartij voor de eerste keer live speelde. Paul trad drie avonden op in het Tokyo Dome en een avond in Budokan, speelde voor een uitverkochte zaal in het indrukwekkende Stade de France in Parijs, in meer dan 12 volgepakte arena’s in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Europa, en kreeg juichende kritieken tijdens festivals zoals Firefly, Roskilde en Lollapalooza in Chicago, waarbij de laatste een topprestatie was voor een 100.000-koppig publiek met een gastoptreden van Brittany Howard van Alabama Shakes met het nummer ‘Get Back’.

De live-show van Paul McCartney is alles wat een muziekliefhebber zich maar kan wensen bij een rockoptreden, en nog veel meer. Bijna drie uur met de schitterendste momenten uit de laatste 50 jaar muziek, met tientallen liedjes die bepalend zijn geweest voor onze muziekvoorkeur. Paul en zijn band hebben gespeeld in een ongeëvenaarde keur aan zalen en locaties: buiten het Colosseum in Rome, het Rode Plein in Moskou, Buckingham Palace, het Witte Huis, een gratis show in Mexico voor meer dan 400.000 mensen, het allerlaatste optreden in het Candlestick Park in San Fransisco waar de Beatles hun laatste concert gaven in 1966, en zelfs een live uitgezonden optreden in de ruimte! Als je de bandleden ziet van de afgelopen 10 jaar -  Paul "Wix" Wickens (keyboards), Brian Ray (bas/gitaar), Rusty Anderson (gitaar) en Abe Laboriel Jr (drums) – dan weet je dat de show je een spectaculaire, onvergetelijke  en fantastische avond zal bezorgen.

De ‘One On One’-tournee is de start van een gloednieuwe productie, waar zoals altijd de nieuwste audio- en videotechnologie wordt gebruikt, zodat je verzekerd bent van een onvergetelijke ervaring, waar je ook zit in de zaal. Gebruikmakend van enorme schermen, lasers, vuurwerk en natuurlijk een geweldige selectie van de beste songs ooit geschreven of gespeeld, belooft elke show van Paul McCartney een avond te worden zoals je maar één keer meemaakt, een ervaring die door en boven de kracht van live-muziek uitstijgt.

NOORD AMERIKA:
13 April: SaveMart Arena - Fresno, CA
15 April: Moda Center - Portland, OR
17 April: Key Arena- Seattle, WA
19 April: Rogers Arena - Vancouver, BC
20 April: Rogers Arena - Vancouver, BC
30 April: Verizon Arena - Little Rock, AR
2 MEI: Denny Sanford Premier Center - Sioux Falls, SD

 
DUITSLAND:
28 Mei: Esprit Arena - Dusseldorf
10 Juni: Olympic Stadium - Munchen
14 Juni: Waldbuhne - Berlijn 

FRANKRIJK:

30 mei: Accor Arena – Bercy Parijs

Spanje:

2 juni: Vincente Calderon Stadium – Madrid

Paul zal ook optreden op Pinkpop (Nederland) en Rock Werchter (België)

(Bron: paulmccartney.com)

(Vert: Linda Weller)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
633580