Beatlesfanclub NL

Met een tentoonstelling van zijn werk in het vooruitzicht praat Ringo met de BBC over de foto’s die hij ‘on the road’ met de Beatles gemaakt heeft, en over zijn voorliefde voor selfies.

Ringo Starr zal zijn huidige All-Starr band tour in New York afronden met  enkele events. Waaronder het uitbrengen van een film over zijn levenslange liefde voor fotografie, een liefde die het onderwerp was een song en daarna van een boek. Aldus een aankondiging op 23 oktober. De film, ‘’Photographer,’’ geregisseerd door Mark Seliger, zal exclusief uitkomen op de website van Rolling Stone op 27 oktober. De film laat zien hoe fotografie een levenslange liefde werd zelfs voor hij bij de Beatles kwam. Fotografie was de inspiratie tot de song ‘’Photograph’’ in 1973 en tot het recente ‘’Photograph’’ boek met oude foto’s, waaronder veel foto’s van de Beatles.

De Beatles drummer zal persoonlijk te zien zijn op 26 oktober om 14:00 uur in de Strand Book winkel om met zijn vriend Steven Van Zandt discussiëren over het boek, dat in september uitkwam in een hoge oplage. Ringo zal zeldzame foto’s exposeren uit zijn archieven tijdens de conversatie. Dit event is toegankelijk voor de eerste 200 personen die vooraf een exemplaar kopen van ‘’Photographer.’’ Bij dit event zal hij geen boeken signeren, volgens de website van de boekwinkel, maar kopers kunnen een ex libris in beperkte oplage krijgen met een reproductie van zijn handtekening.

Ringo Starr en de All Starrs zullen hun huidige tour door Noord-Amerika op 31 oktober besluiten in het Kings Theatre in Brooklyn, New York. De tour begon op 1 oktober in het Masonic Auditorium in San Francisco. Veel van Ringo’s persoonlijke voorwerpen, met inbegrip van een oude drumkit, zullen geveild worden op een zeldzame verkoop op 2 december door Julien’s Auctions.

Ringo en de Beatles zullen een officiële ‘’1’’ collectie van hun video’s uitbrengen  voor het eerst op 6 november. De deluxe editie zal 50 video’s bevatten met gerestaureerde video en opgepoetste audio. Andere recente Beatles producten bevatten ‘’Yellow Submarine’’ prints van Dark Hall Mansion en lavalampen met ‘’Help!”, ‘’Yellow Submarine’’ en ‘’Rubber Soul’’ designs.

(Bron: examiner.com)
(Vert.: Theo de Wit)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
633260