Beatlesfanclub NL

Hun concert film: "Jonas Brothers: de 3-D Concert Experience," is een schaamteloze kopie van de Beatlesfilm  "A Hard Day's Night".

De Razzies hebben de juiste keuze gemaakt door de broers de onderscheiding van de Gouden Framboos voor slechtste acteurs 2009 toe te kennen..
Ze veslaan Will Ferrell in de film "Land of the Lost" (ook een Razzie waardig), Steve Martin in  "Pink Panther 2",, Eddie Murphy in "Imagine That" en John Travolta in "Old Dogs." (zouden ze de prijs delen of krijgt elk zijn eigen razzie?)

In een filmscene worden de jongens op een bankje gefilmd terwijl de meisjes, niets vermoedend langs ze rennen. Hebben we die scene niet al eens eerder gezien?
En dan hebben we het nog niet eens over de scenes dat de jongens door de straten rennen met vrouwelijke fans op hun hielen. De film is een fictieve dag uit het leven van een boysband. Je wilt gewoon :"HELP" roepen als je de film hebt gezien. De Jonas broertjes lijken wel bordkartonnen figuren in tegenstelling tot het betere werk van de Beatles in AHDN.
De prijs voor slechtste acteurs was dus wel verdiend.

(Bron: examiner.com)
(Vert.: Danielle de Lignie)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
637350