Beatlesfanclub NL

Er valt een enorm gevecht te verwachten om tickets te bemachtigen voor het eerste Schotse concert sinds 20 jaar door voormalig Beatle Paul McCartney.

De pre-sale tickets via de website van Sir Paul zijn bijna uitverkocht, de beste plekken in Hamden Park gaan als een speer.
Mensen met een American Express kaart konden al eerder een plek reserveren voor het concert op zondag 20 juni. Maar fans kunnen zich vanaf zondag ook inschrijven voor een nieuwe toewijzing van kaartjes (van £55,-).

De ticketsite van SECC (TicketSoup) zal instructies geven aan fans die zich via deze website registreren. De kaarten die dan nog over zijn, gaan maandag in de verkoop.

Het popicoon zei: "Ik kijk er vooral naar uit om op te treden in Glasgow, want dat is al lang geleden. Schotland heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik heb heel veel Schotse vrienden en zoveel mooie herinneringen aan Schotland. Het wordt een memorabele en speciale avond."

Paul's andere optredens in de Up and Coming Tournee vinden o.a. plaats op het Rode Plein, Rusland, en buiten het Colosseum in Rome.

Paul, 67 jaar, speelde afgelopen jaar slechts een keer in Engeland, in Londen. Tijdens zijn tournee in de zomer van 2009 was hij ook te zien in het New York Citi Field Stadion, de plek waar vroeger het Shea Stadium stond en waar the Beatles in 1965 optraden.

(bron: eveningtimes.co.uk)
(Vert.: Ruby Van Den Bergh)

Noot "Feitenpolitie" BFNL  Wink

De journaliste Sarah Swain schrijft o.a. dat het Rode Plein in Moskou en het Coliseum in Rome onderdeel zal zijn van McCartney's - Up and Coming Tour.
Haar bron voor dit artikel is TicketSoup.com.
McCartney opnieuw op het Rode Plein of voor het Coliseum ??
Als je de brontekst van Sarah leest blijkt dat ze "haastig" gelezen/geschreven heeft en ook niet goed weet over wie ze schrijft.
TicketSoup verwijst naar memorabele concert-momenten van McCartney. 

Antoon Amesz


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
637330