Beatlesfanclub NL

Op de 46ste verjaardag van de verovering van Amerika door The Beatles, gaat het grootse festival ter wereld door, Abbey Road on the River, van 2 tot 6 september 2010.

Het New Labor Day muziekfestival brengt tijdens dat weekend meer dan 50 internationale bands en duizenden Beatlesfans naar de hoofdstad. Het verbluffend mooie Gaylord National Resort, de thuishaven voor het festival, biedt je de kans een hotelkamer te boeken vanaf 139$ per nacht, dat is 25 tot 40% onder de normale prijs. Het vier sterren hotel, het kroonjuweel van New National Harbor, zal de thuishaven zijn voor de bands, de gasten en de bezoekers van Abbey Road on the River, twee verdiepingen, 4 buitenterreinen waar seminaries plaats vinden, en een marktplaats waar je Beatlesmemorabilia kan op de kop tikken.
Beatlesfans zullen 5 dagen beleven van vrede, liefde en rock ’n roll op Gaylord, slechts enkele stappen verwijderd van de shoppingcentra in National Harbor, met restaurants dichtbij, ontelbare ontspanningsmogelijkheden en waterattracties. Een kort ritje met de wagen brengt je bij The White House, Mount Vernon, en andere populaire toeristische attracties.

De 50 Beatlesbands, van klein en onbekend tot Sgt. Peppers, komen uit een dozijn verschillende landen zoals Griekenland, Duitsland, Italië, Engeland, Schotland, Rusland, Zweden, Noorwegen, Canada en Amerika. Ze zullen de volledige discografie van The Beatles ten gehore brengen, van ‘Please, Please Me’ uit 1963, tot het laatste historische album ‘Abbey Road’ uit 1970 van John, Paul, George en Ringo.

En als je ook houdt van de muziek die ze als solo artiesten brachten, tijdens het festival zullen concerten plaats vinden met hun nummers van na hun Fab Four periode. Het komt allemaal samen op de oever van de Potomac River, de legioenen  fans krijgen een excellent en onvergetelijk Fab Four weekend.

The Beatles, de best verkopende groep van de laatste 10 jaar (en ook van de laatste 46 jaar), is de enige rock ’n roll band die zowel jong als oud aanspreekt. Dit was zo in de jaren 60, maar dit is nu nog zo want de fans van toen zijn fans voor ’t leven en geven die liefde door aan hun kinderen, en ja sommigen zelfs al aan hun kleinkinderen.
Kamerprijzen in Gaylord National Resort, die normaal varieren tussen 199 en 379$, kosten nu speciaal voor de bezoekers van Abbey Road on the River slechts 139$ per nacht. Voor gasten die 3 nachten blijven, betekent dit een winst van meer dan 200$. Families die nog meer voordeel willen doen, moeten hun tickets bestellen voor 31 mei. Bij de tickets die besteld worden voor 31 mei krijg je een gratis inkomticket aangeboden voor een persoon onder de 21 jaar bij elk ticket dat je koopt voor een volwassene.
“Een van de dingen die we willen doorgeven is de liefde voor deze muziek zodat die verder kan leven,"zegt de organisator van het festival Gary Jacob. “Iedereen heeft een innerlijke Beatle. En dit Beatlesfestival bied je de unieke kans om te ontdekken wie van de vier dit is."
Bezoek de site via www.abbeyroadontheriver.com voor meer info over het programma, de ticketverkoop, reservatiemogelijkheden en alle andere mogelijke informatie.

(Bron : you-story.org — USA)
(Vert : Janien Nuijten — Colans)

Noot "Feitenpolitie" BFNL  Wink

...tot het laatste historische album ‘Abbey Road’ uit 1970 van John, Paul, George en Ringo.

Dit laatste klopt echt niet. Het laatstse album uit 1970 is Let It Be.
Dat Abbey Road een historisch album is wil ik niet bestrijden, maar het komt echt uit 1969!

Jan Hendrik Breeuwer


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
635030