Beatlesfanclub NL

Vier straten in het Noordwesten van Engeland zijn voorgedragen voor de Google ‘Street View Awards’, prijzen voor de mooiste straten met een bepaald thema.

Mathew Street en Hope Street in Liverpool zijn onder de genomineerde straten, die zijn gekozen door een panel met experts van o.a. VisitBritain, Lonely Planet, Tv-presentatrice Julia Bradbury, modeontwerper Jeff Banks en Jo Elvin, redacteur van Glamour.

De Google Street View Awards zijn een keur van de meest geliefde Engelse straten, gekozen door het Engelse publiek in een nationale stemming.
Wilmslow Road in Manchester en Hope Street in Liverpool zijn genomineerd voor beste Britse ‘Fijnproevers’ straat en Mathew Street in Liverpool en New Cathedral Street in Manchester voor beste Britse ‘Mode’ straat.

De prijzen voor meest ‘Pittoreske’ straat, ‘Fijnproever’ straat  en ‘Mode’ straat in Engeland zijn ook ontwikkeld om straks met behulp van extra beeldmateriaal toegevoegd te worden aan het revolutionaire ‘Street View’ instrument, dat momenteel gebruikers van Google Earth al in de gelegenheid stelt om met een reikwijdte van 360 graden op staatniveau beeldmateriaal te bekijken van 25 Engelse plaatsen, waaronder vele van de genomineerde plaatsen voor de Street View Awards. Later in het jaar wordt Street View uitgebreid met nog meer straten vanuit heel Groot-Brittannië. 

(Bron: clickliverpool.com - GB)
(Vert.: Marijke Snel)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
634970