Beatlesfanclub NL

Ringo Starr, drummer en een van de twee overgebleven Beatles heeft eindelijk z'n ster gekregen op Hollywood's trottoir 'Walk of Fame'.

Op zijn website staat: Ringo is blij dat de Kamer van Koophandel van Hollywood hem zal eren in 2010 met een ster op de Walk of Fame. Ringo heeft gezegd: "Een ster voor een Starr - het is een eer en voorrecht om op gelopen te worden! Peace & Love."

De ceremonie voor Starr (69) kenmerkt ook het 50-jarig jubileum van Hollywood's Walk of Fame.
De eerste ster, uitgereikt op 9 februari 1960, is gegaan naar Joanne Woodward. Er zijn vijf verschillende sterren voor vijf verschillende categoriën - de enige persoon die ze ooit alle vijf heeft gewonnen is Gene Autry.

Starr's sternummer is 2401. Zijn vrouw Barbara Back was bij hem.
Ringo zei over z'n grote moment: "Dit is het begin van de volgende 50 jaar van sterren," zei hij tegen verslaggevers buiten het Capitol Records gebouw. "Ik ben er trots op de eerste te zijn."
Hieronder de video van zijn ceremonie waarin hij ook even moest opscheppen over zijn oude band en zei dat de Beatles 'de beste muziek maakten'.
(Wordt de video niet geladen klik dan

" target=_blank mce_href="
">HIER
)

(Bron: postchronicle.com - USA)
(Vert.: Malou Oldenhof)

{qtube vid:= v=gFzrsAAP0dg w:=320 h:=267 c1:=6699FF c2=6699FF b:=1}


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

6 mei 2024

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
635010