Beatlesfanclub NL

De voorbereidingen voor een met vele sterren gevierde première van de Viva Elvis op 19 februari in het CityCenter in Aria zijn al vergevorderd. Cirque du Soleil verwacht dat Paul McCartney en leden van The Beatles Love show van The Mirage ook zullen komen.

Er wordt ook gehoopt voor de komst van Ringo Star en Barbara Bach, Yoko Ono en Sean Lennon, en George Harrison's weduwe Olivia. Ze zijn allen fans van de muziek van Elvis, en zowel John Lennon als Harrison hebben gezegd dat de 'King of Rock and Roll' de twee Britten heeft geïnspireerd.

Daarnaast hebben Priscilla Presley en Lisa Marie Presley ook gezegd te komen naar de première van volgende week in het Elvis Theater in Aria. Andere muzikanten en Hollywoodsterren hebben de uitnodiging al geaccepteerd. Het zal geen gala met rode loper worden, maar een met blauwe loper ter ere van Elvis en zijn 'blue suede shoes'.

En ook al nadert de onthulling van de spectaculaire $100 miljoen (€72 miljoen) kostende productie, de producenten van Cirque maken nog steeds aanpassingen in de show. De afgelopen week zijn 4 voorvertoningen niet doorgegaan, waaronder de zaterdagnachtshow, doordat er geoefend moest worden, stukken eruit werden gehaald en nummers werden toegevoegd.

Er wordt gezegd dat dit de normale gang van zaken is bij het creëren van een Cirque du Soleil show. Priscilla Presley heeft heen en weer gereisd vanuit Malibu in Californië om de vorderingen van de show in de gaten te houden en de veranderingen goed te keuren.
"Alles gaat goed, en het wordt echt geweldig als het voor de eerste keer gezien wordt. De opwindende reacties van het publiek bij voorvertoningen waren al fantastisch en zeer enthousiast en ze hadden ondersteunende suggesties," heeft een medewerker van het theater gezegd. Er is ook bevestigd dat dat de Elvis personage op stelten al uit de show is gehaald.

Voor degenen die willen zien welke sterren er komen; op 19 februari vanaf 18:00 uur komen ze de blauwe loper aflopen, en een post-première gala is gepland voor later op de avond, wat zou kunnen duren tot na 12 uur.

(Bron: Lasvegassun.com - USA)
(Vert.: Malou Oldenhof)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
634980