Beatlesfanclub NL

We hoorden het van Charles Rosenay, die voor ons verslag uitbrengt van de show ‘Late Night with Jimmy Fallon’ met Ringo Starr vanuit het hoofdkwartier in Rockefeller Center in New York City.

Rosenay vertelde ons dat Jimmy op kwam en Ringo en Ben Harper introduceerde. Ze speelden stukjes uit 3 liedjes tijdens de repetities — ‘Walk With You’, ‘Yhe Other Side of Liverpool’ en  ‘I Wanna Be Your Man’. Ringo speelde op een klein drumstel vooraan, hetzelfde dat Sheila E. gebruikte voor ‘I Wanna Be Your Man’. Hij verwacht dat ze vanavond 4 nummers zullen brengen, maar over dat vierde nummer was nog niets bekend.

In Q&A, vertelde Ringo dat ze tijdens de tour slechts twee nummers van het nieuwe album brengen omdat ze nog heel veel oudere nummers willen brengen. ‘Ik ben Bruce Springsteen niet’ voegt hij er nog aan toe.
Hij zei dat Ringo heel goed geluimd was, net als Ben harper trouwens. Hij is heel opgewonden over het nieuwe album en eveneens enthousiast voor het vieren van zijn 70ste verjaardag in de Radio City Music Hall op 7 juli. Hij voegde vandaag een nota toe over zijn nieuwe album op zijn My Space blog.

Ook Ben Harper’s website werd aangepast met een bericht dat Harper and the Relentless 7 verschillende promotieoptredens zullen doen, samen met Ringo. ‘Met de release van het nieuwe album, ‘Y Not’ zal Ringo Starr samen met Ben Harper (die meespeelt op het nieuwe album) and the Relentless 7, een promotiecampagne voeren die vanavond begint tijdens ‘Late Night With Jimmy Fallon’ op NBC. Morgen, 13 januari, zullen ze een bezoek brengen aan ‘The Daily Show with  Jon Stewart’, en daarna volgen nog bezoekjes aan Jay Leno, Grammy Music Series, ‘Larry King Live’  en ‘The Tonight Show with Conan O’Brien’,’ volgens de website.

Na alle vragen vroeg Larry King of het misschien een vervelend moment was toen een reporter hem vroeg hoe het voelt om 70 te worden en voegde er aan toe ‘je ziet er geen 50 uit’. Maar Ringo kwam grappig en gevat uit de hoek. ‘Ik ben echt 40’ zei hij.
Ringo zag er heel goed uit, heel slank ook, zei Charles. Fallon probeerde verschillende keren terug te gaan naar Februari 1964 maar Ringo liet dit niet gebeuren, hij wilde het gesprek bij 2010 houden.

Ringo vertelde over hoe hij Ben Harper had ontmoet tijdens een David Lynch benefiet en uit die ontmoeting groeide een heuse samenwerking. Hij vertelde ook over violiste Ann Marie, die meespeelt op het nieuwe album.
Hij beantwoordde 7 of 8 vragen. Tussen de vragen door werd er ook gevraagd naar de stereo en mono remastered CD’s. Hij zei dat hij ze nog niet had beluisterd, maar hij heeft ze wel.
Hij vertelde ook dat hij er niets van bakt op ‘The Beatles : Rock Band’. Jimmy Fallon grapte dat hij ‘rood, groen, blauw, geel’ uitsloeg tijdens de sound check.

(Bron : examiner.com)
(Vert : Janien Nuijten — Colans)
Plus een video verslag:
http://www.latenightwithjimmyfallon.com/video/clips/ringo-starr-interview-part-1-11210/1192267/?__cid=thefilter
en With A Little Help Fom My Friends.
http://www.latenightwithjimmyfallon.com/video/clips/ringo-starr-with-a-little-help-from-my-friends-11210/1192510/?__cid=thefilter
(Met dank aan Rickenbeat)

 


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
634000