Beatlesfanclub NL

Volgens geruchten treft Sir Paul McCartney geheime voorbereidingen om met de Amerikaanse erfgename Nancy Shevell te trouwen en heeft zijn familie onlangs ingelicht tijdens een vakantie in het Caribisch gebied.

Men zegt dat de Beatleslegende er naar uitziet om zich voor een derde keer in de echt te laten verbinden met Nancy, die nu bijna twee jaar zijn vriendin is en een familiebijeenkomst organiseerde eerder deze maand om hun toekomst te bespreken samen met zijn kinderen.

Een vriend van de 67-jarige muzikant zei tegen de krant Daily Express: ‘Paul en Nancy’s relatie staat als een huis maar een snelle bruiloft is niet aan de orde. Wel  wordt 2011 genoemd, maar zij willen het beiden eenvoudig houden. Het is vrijwel zeker dat het huwelijk geheim zal worden gehouden en plaats zal vinden ergens in de VS. Paul wil liefst trouwen zonder enige publiciteit vooraf, maar of hem dat gaat lukken is een andere zaak’.

Volgens vrienden is Heater Mills - Paul’s tweede vrouw en moeder van haar zijn jongste dochter, de zes jaar oude Beatrice - ingelicht over zijn trouwplannen met de 48-jarige Nancy.
Heather, die een voorvechtster is bij liefdadigheidsinstellingen, was van 2002 tot 2008 getrouwd met de ‘Let it be’
zanger Paul, maar hun huwelijk eindigde in een bittere echtscheiding, waarbij Heather een uitbetaling van 24,3 miljoen Britse ponden voor haarzelf en Beatrice uitgekeerd kreeg.

Paul’s eerste huwelijk, met Linda - pionierster van vegetarische diepvriesvoeding - was een van de gelukkigste en meest succesvolle in de showbizz en duurde van 1968 tot haar dood als gevolg van kanker in 1997.

De vanuit New York werkende Nancy is een zakenvrouw van hoog aanzien en bekleedt de functie van vice-President of Administration in de zaak van haar vader, New England Motor Freight.   

(Bron: contactmusic.com)
(Vert.: Will Repkes)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
634000