Beatlesfanclub NL

Hij ziet er ontspannen uit en is goed in vorm (en heeft een opmerkelijk weelderige haardos) - dit is Paul McCartney die in de Caribbean geniet van de zon.

De voormalige Beatle, 67 jaar oud, bracht een energiek dagje door aan het strand met yogaoefeningen en spelen in de zee, en toont zo dat hij voor een man van zijn leeftijd nog redelijk strak in zijn vel zit.
Hij lijkt beter in vorm te zijn dan op het eind van zijn huwelijk met Heather Mills.
Het lijkt er ook op dat hij beter op zijn uiterlijk let, gezien zijn indrukwekkende kapsel: zijn haar lijkt wat langer, dikker en donkerder dan voorheen.

Er heeft absoluut iemand een gezonde invloed op zijn levensstijl, maar of dat nu zijn vriendin Nancy Shevell is of zijn zesjarige dochtertje Beatrice, is niet duidelijk.
Hij was met beiden op vakantie.
Nadat Beatrice uitgesparteld was in het water, zat ze lekker in de schaduw en deden Sir Paul en de slanke Miss Shevell, 48 jaar, hun stretchoefeningen.
Het stel is nu officieel 20 maanden bij elkaar.

The Mail heeft begrepen dat Sir Paul zijn familie na Nieuwjaar samenbracht in de Caribbean om aan het idee te wennen dat hij van plan is een vaste verbintenis met haar aan te gaan.
Hij heeft zelfs met zijn kinderen Stella, Mary en James gesproken over de mogelijkheid dat de zakenvrouw uit New York zijn derde echtgenote wordt.
Van Stella is bekend dat ze naar Barbados gevlogen is om bij dit overleg aanwezig te zijn.
Vrienden van Beatrice's moeder, Miss Mills, hebben ook bevestigd dat haar verteld is dat er een huwelijk zit aan te komen, maar dat het geen effect zal hebben op de omgangsregeling met Beatrice.

(bron: dailymail.co.uk)
(Vert.: Ruby Van Den Bergh)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
634000