Beatlesfanclub NL

Avant-garde legende Yoko Ono treed niet al te vaak meer op. Maar áls ze het podium op gaat dan doet ze het ook goed! Op dit moment zijn er maar een paar optredens geboekt voor  de Yoko Ono Plastic Ono Band, maar dan heb je wel wat.

Op 16 februari speelt de Plastic Ono Band in een grote show in de Brooklyn Academy of Music's Howard Gilman Opera House.
Ono deelt het podium met een een heel leger medemuzikanten waaronder de vaste medewerkers zoals Sonic Youth's Thurston Moore en Kim Gordon, Cornelius, producer Mark Ronson, ex-Cibo Matto lid Yuka Honda, en zoon Sean Lennon.
Op het programma staan echter ook geweldige entertainers van de oude school zoals Bette Midler, Eric Clapton, en Paul Simon (ze was tenslotte wel met een Beatle getrouwd)

Kleine kans dat je nog een keer Thurston Moore en Bette Midler samen op een podium zult zien.
Een kleinere samenstelling van  de Plastic Ono Band zal ook optreden in het Fox Theater als onderdeel van het San Francisco's Noise Pop festival op 23 februari. Ono zal bij dit optreden ondersteunt worden door Cornelius, Yuka Honda, en Sean Lennon.
Het optreden wordt geopend door Deerhoof.

(Bron: pitchfork.com)
(Vert.: Danielle de Lignie)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
633350