Beatlesfanclub NL

(feat. Shakira, Katy Perry, David Guetta, will.i.am, Neymar Jr., Priyanka Chopra, Idris Elba en duizenden anderen)

UNICEF lanceert vandaag de wereldversie van de klassieker Imagine van John Lennon met steun van Yoko Ono, David Guetta en vele mensen over de hele wereld uit 140 landen.
Het UNICEF Imagine Project werd in 2014 gelanceerd tijdens International Children’s Day. Daarbij worden mensen uitgenodigd hun bijdrage te leveren aan een nieuwe opname van deze iconische song. Het resultaat, een prachtige video, wordt vandaag gelanceerd met medewerking van vele ambassadeurs van UNICEF en wereldwijd invloedrijke mensen. Via een speciale app konden mensen hun bijdrage leveren door middel van een eigen versie van Imagine. De bijdragen kwamen van over de hele wereld waaronder zelfs Antarctica en International Space Station.

De wereldversie zet 28 miljoen kinderen uit de hele wereld, die als gevolg van conflicten huis en haard moesten ontvluchten, in de spotlights,. De wereldleiders zagen de video tijdens de conferentie van de Verenigde Naties over migranten en vluchtelingen in de grote hal van de Verenigde Naties, eerder deze week.

UNICEF komt op voor de rechten en het welzijn van ieder kind op deze wereld. Ze werken in meer dan 190 landen en gebieden om hun betrokkenheid met de kinderen om te zetten in acties. De grootste aandacht gaat uit naar kwetsbare en verstoten kinderen. Deze aandacht moet werken ten gunste  van deze kinderen.
 
(Bron: unicef.org)
(Vert: Toine Gribling)


Reacties   

#1 Eric62 01-10-2016 11:32
Unicef heeft een mooie clip van Imagine gemaakt. Het is leuk dat John Lennon ook nog in beeld komt. Zonder U geen Unicef.

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
632370