Beatlesfanclub NL

De legendarische Beatle Paul McCartney rockt nog steeds op 74-jarige leeftijd, dankzij een anti verouderend vegetarisch dieet.

Paul McCartney vierde onlangs zijn 74ste verjaardag en ziet en nog altijd jong en gezond uit, dankzij een actieve leefstijl en een vegetarisch dieet.

McCartney, die al meer dan veertig jaar vegetariër is, stopte met het eten van vlees omdat hij van dieren houdt, zo meldde Examiner.

“Als ik bacon zie, zie ik een varken. Ik zie een kleine vriend en dat is waarom ik het niet kan eten,” zei de voormalige Beatle. “Zo simpel is het.”

Het geheim van Paul McCartneys nauwelijks verouderende verschijning is een actieve leefstijl en een vegetarisch dieet.

McCartney zou met gemak voor tien jaar jonger door kunnen gaan en wijdt zijn tomeloze energie aan het decennia lang vegetariër zijn.

De anti verouderende effecten van een vegetarisch dieet zijn geen verrassing voor Dr. David Katz, hoofd van het Yale University’s Prevention Research Center.

“Een dieet van zo min mogelijk bewerkt voedsel dat dicht bij de natuur staat – voornamelijk planten – wordt  beslist in verband gebracht met gezondheidsvoordelen en de preventie van ziektes,” zei Dr. Katz, auteur van het boek Disease-Proof.

Gewichtsconsult Dr. Neal Barnard is het met hem eens. “Onderzoeken wijzen erop dat vrije radicalen (giftige stoffen die gevormd worden in het lichaam) bijdragen aan veroudering,” zei Dr. Barnard, auteur van het boek 21-Day Weight Loss Kickstart.

Een vegetarisch dieet, dat rijk is aan fruit en groenten, zit vol met antioxidanten die het lichaam helpen beschermen tegen de schade van vrije radicalen.

Andere bekende vegetariërs zijn country superster Carrie Underwood en topmodel Christie Brinkley, aldus Celebrity Health Fitness.

(Bron: celebrityhealthfitness.com)
(Vert. Laura Alblas)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
632030