Beatlesfanclub NL

Voormalige Beatle Paul McCartney zegt dat hij nog niet heeft besloten waarop hij in het komende Britse referendum over de EU gaat stemmen – maar hij voelt zich prima bij beide uitkomsten.

“Op dit moment is Engeland een gekkenhuis,” vertelde de Britse icoon aan het Franse dagblad Le Parisien, toen hem werd gevraagd naar het naderende Brexit-referendum op 23 juni.

“Iedereen die ik spreek, gaat van het ene uiterste naar het andere. Het maakt mij niet uit, ik heb nog niet besloten,” voegde hij daar aan toe, wat vertaald werd naar het Frans.

Maar de 74-jarige, die de Beatlesnummers ‘We Can Work It Out’, ‘Hello, Goodbye’, ‘Help!’ en ‘Let it Be’ tot zijn repertoire mag rekenen, zei dat hij filosofeerde over de mogelijke uitkomsten.

“Ik blijf naar de argumenten luisteren, de redenen om eruit te stappen of om te blijven. Maar ik weet zeker dat de beste beslissing pas over een maand genomen wordt,” zei McCartney, die maandagavond een concert zou geven in het Bercy stadium in Parijs.

(Bron: yahoo.com)
(Vert. Laura Alblas)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
631870