Beatlesfanclub NL

4f58e2946b72a6022c38a80b1c95716a.jpg

De verloren gewaande film “All This and World War II “ komt op verschillende manieren terug. De soundtrack is pas geleden opnieuw uitgebracht op een zeer gelimiteerde collecters-item CD, waarop de soundtrack zoals die in de zeventiger jaren is uitgebracht met de grafische vormgeving van de omslag van de vinyl versie. En volgens een recent interview, kan het zijn dat de film later dit jaar op DVD wordt uitgebracht, maar niet precies in dezelfde vorm zoals Beatles fans zich die herinneren.

De heruitgave van de CD is sinds januari beschikbaar, maar dat zal niet lang duren omdat het een zeer gelimiteerde uitgave is van slechts 3000 kopieën, wereldwijd. Op de cover de nieuwe disc met de nieuwe HD remastering van de originele platenhoes, de binnenhoes en het ontwerp wat op het vinyl geperst was, op de disc. De lijst met nummers op de CD is dezelfde als op de originele versie, die uitgebracht werd als een box-set in de zeventiger jaren bij 20th Century Fox Records.

Maar met de DVD gaat het misschien anders. Tony Palmer's eerdere films, waaronder de rock muziek geschiedenis “All You Need Is Love” en “All My Loving,” die over de Beatles gingen, brengt de nieuwe film versie uit en zei in een net gepubliceerd interview op ‘Ear Candy’ dat de nieuwe DVD een nieuwe titel krijgt, “The Beatles and WW II,” en zal er iets anders uitzien dan het origineel. “Het is niet exact dezelfde film,” zei hij. “Ik heb er grote delen van bewerkt. Maar ik heb veel van het oude materiaal gebruikt, en natuurlijk veel van dezelfde nummers. Sta mij toe te zeggen dat het geweldig er geweldig uitziet en klinkt.”

Palmer vertelde ook dat er enkele nummers van de track-list af zijn gehaald bij de nieuwe versie van de film. Onder de nummers die niet op de nieuwe DVD staan, volgens de track-list van Ear Candy zijn Ambrosia’s “Magical Mystery Tour,” “Lovely Rita” door Roy Wood, “Get Back” door Rod Stewart, “Because” door Lynsley De Paul en “We Can Work It Out” door de Four Seasons.

De film werd voor het eerst uitgebracht in 1976. In de onmiskenbaar bizarre film zat de muziek van “Fool on the Hill” door Helen Reddy terwijl er scenes te zien waren van een rustende Adolf Hitler, en Nazi stoottroepen marcherend op de klanken van Rod Stewart die “Get Back” zingt.

(Bron: examiner.com )

(vert: Trix van Twist )


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
632030