Beatlesfanclub NL

Ringo Starr en zijn echtgenote Barbara Bach zijn bijna 35 jaar bij elkaar. Wat is hun geheim voor een gelukkig huwelijk?

Eigenlijk komt het neer op een van de meest aangehaalde quotes uit Beatles-songs: "Love is all you need".

“Ik hou gewoon van die man, dat is alles”, vertelt de 69-jarige voormalige Bond-girl Bach in de nieuwe uitgave van het blad People over de 75-jarige Ringo. 

Hierop voegt haar echtgenoot toe:”Ik denk dat ik vandaag nog evenveel van Barbara hou als toen wij elkaar ontmoetten. En ik ben ontzettend blij dat zij van mij houdt en dat we nog steeds bij elkaar zijn”.

In de ruim drie decennia dat zij bij elkaar zijn, verzamelden zij heel veel spullen. Nu zij zich definitief in Los Angeles hebben gevestigd, ruimen zij hun kasten eens flink op en doen zij spullen weg voor een goed doel.

Op 3, 4 en 5 december wordt een aantal memorabilia van onschatbare waarde - waaronder een gitaar van John Lennon en de outfit die Bach droeg in de film “The spy who loved me” - geveild bij Julien’s Auctions in Beverly Hills.  

"Het is tijd om los te laten", zegt Starr over zijn bezittingen. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Bach's goede doel: de Lotus Foundation. 

(Bron: people.com)
(Vert.: Aad Kuling)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
634980