Beatlesfanclub NL

Paul McCartney is een van de genomineerden voor een 'People's Choice Award 2016' in de categorie Favoriete Muziek Icoon.

Tevens genomineerd in deze categorie zijn Madonna, Prince, Steven Tyler en Stevie Wonder. Madonna heeft al twee keer eerder een People's Choice Award gewonnen en is in totaal acht keer genomineerd geweest, waaronder twee keer voor de awards van 2016, namelijk deze categorie en Favoriete Vrouwelijke Artiest.

Stemmen voor deze editie kan vanaf vandaag tot en met 3 december op de website van People's Choice Award en via Facebook. De People's Choice Awards gaan al 42 jaar mee en bestaan volledig uit publieksstemmen. De categorieën zijn o.a. films, muziek, televisie en digitale categorieën. De categorie 'digitaal' is dit jaar voor het eerst. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een live uitzending op 6 januari 2016 die plaatsvindt in het Microsoft Theatre L.A. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website van AXS.

De genomineerden werden vanmorgen bekend gemaakt in het Paley Center for Media in Beverly Hills. De genomineerden werden onthuld door Betsy Brandt (“Life in Pieces”), Marcia Gay Harden (“Code Black”), Raza Jaffrey (“Code Black”), Zachary Levi (“Heroes Reborn”), Christina Milian (“Grandfathered”), Abigail Spencer (“True Detective”) en Ming-Na Wen (“Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.”), plus executive producer Mark Burnett. 

The Beatles brengen vrijdag hun eerste DVD met videoclips uit, genaamd '1'. De set, die verkrijgbaar is als DVD en Blu-ray, bevat 27 video's (in de normale uitvoering van 1 dvd) en 50 in de deluxe uitgave (3 dvd's), waaronder ook een geremixte cd die apart verkrijgbaar is. Ringo Starr twitterde maandag over deze nieuwe uitgave via @ringostarrmusic en plaatste een foto met de tekst "123 if you love the Beatles you need this because it's great. Peace and love."

(bron: examiner.com)
(Vert.: Ruby Van Den Bergh-Coenraads)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
633050