Beatlesfanclub NL

De nieuwe Archives uitgaven van Paul McCartney, “Tug of War” en “Pipes of Peace”, hebben de volle aandacht van de platenzaken.
 
Maar eigenlijk niet helemaal. Veel klanten van over de hele wereld, maar vooral uit Europa, hebben tot op heden nog geen bericht ontvangen over de stand van zaken betreffende hun bestelling., die ze vooraf hebben geplaatst en betaald. Het bedrijf dat zich bezighoudt met de distributie, King’s Road, reageert niet op e-mails en telefoontjes, aldus een klant op Wogblog.
 
Mensen hebben hun  bestelling al voor 20 juli geplaatst en betaald en tot op heden geen bericht gehad over de stand van zaken. Het bedrijf reageert niet op e-mails en telefoontjes. Het bedrijf is het enige bedrijf dat de Super DeLuxe Edition van “Tugs of War” en “Pipes of Peace” verspreidt. In vele opzichten is dit precies zoals het bedrijf , dat door de artiest zelf is uitgezocht,  omgaat met geplaatste bestellingen. Grote online bedrijven zoals Amazon leveren zo snel mogelijk, wanneer albums op voorraad zijn, maar door een handelwijze als deze gaat dat ook niet soepel. 
 
Het is een klant uit Bristol vrijdag per telefoon gelukt door te dringen tot het kantoor King’s Road. De persoon die hij aan de lijn kreeg wist te vertellen dat ze momenteel de albums aan het verpakken zijn. Ook vertelde ze vele McCartney bestellingen te hebben ontvangen, maar dat er een vertraging is opgetreden in de afhandeling. Je zou toch denken, dat ze door de mogelijkheid vooraf te bestellen de albums eerder zouden hebben geleverd.
 
(De foto’s van het pakket in artikel,  gepost door Steve Hoffmann, die het muziek gedeelte beheert, zijn van een blije klant, die zijn pakket heeft ontvangen.)
 
In de  boekjes die bij de albums zijn gevoegd zijn door deskundigen fouten ontdekt. Zo vond de dood van John Lennon plaats in 1981 (moet zijn 1980) en er wordt beweerd dat McCartney op zijn album “Tug of War” sinds The Beatles voor het eerst weer samenwerkt met George Martin. Dit is niet juist, want zoals we weten schreef George Martin de orkestrale arrangementen voor het album “Ram” (met het New York Philharmonic). Ook schreef hij het arrangement voor “Live and Let Die”.
 
(Bron: wogew.blogspot.be)
(vert.: Toine Gribling)
 

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
636860