Beatlesfanclub NL

Een vroegere kinderjuf, die haar ontslag door Heather Mills aanvecht, heeft gezegd dat zij van Sir Paul McCartney £ 10.000,-- kreeg toen hij had vernomen dat zij was ontslagen.

Sara Trumble, 26 jaar, zei dat hij tegen haar had gezegd dat het een ‘ geschenk’  was voor het verzorgen van zijn dochter Beatrice, hoewel zij niet meer voor hem had gewerkt sinds zijn huwelijk was stukgelopen, meer dan een jaar geleden.

Ze vertelde het volgende tegen een arbeidsrechtbank in Ashford, Kent: “ Ik heb het diverse keren afgewezen. Hij zei dat ik het kreeg voor mijn harde werken en loyaliteit. Paul wilde niet dat iemand te weten zou komen dat ik dit geld van hem had gekregen." Ze zei ook dat ze zich er ‘ongemakkelijk’ bij voelde om een soort van ‘tussenpersoon’ voor Miss Mills en Paul te zijn na hun scheiding.

Ze beweerde dat ze werd gedwongen om te liegen over Miss Mills’s verblijfplaats als Sir Paul haar vroeg waar zijn toen al vervreemde vrouw was. Miss Trumble ging door: “Als Paul Beatrice kwam brengen, moest ik naar buiten gaan om Beatrice over te nemen. Als Heather thuis was moest ik zeggen van niet. Paul noemde me dan een leugenaar. Ik moest tegen Paul dingen vertellen die niet waar waren. Miss Trumble vertelde ook dat Miss Mills haar nieuw vriend naar buiten stuurde om met hem te pronken tegenover haar ex.
Miss Trumble, die £ 260,-- per week verdiende met de verzorging van Beatrice, die nu 6 jaar is, zei dat Miss Mills onbeleefd en slechtgehumeurd werd nadat haar huwelijk was gestrand. Ze vertelde de rechtbank dat heel de staf van Miss Mills, met inbegrip van haar huishoudster, persoonlijke trainer, bodyguard en persoonlijke assistent, die verandering opviel. Ze zei verder: “Iedereen had het erover hoe slecht de werksfeer was geworden. Het was geen leuke plek meer om te werken." Miss Trumble, uit Westfield, geeft toe dat zij Miss Mills heeft gevraagd om peetmoeder te zijn van dochter Lily, bij haar geboorte in september 2007. Miss Trumble, die beweert dat zij bij Miss Mills lange dagen moest maken zonder daarvoor extra betaald te worden, vraagt om schadevergoeding op grond van discriminatie en onrechtmatig ontslag. Miss Mills, 42 jaar, stond vandaag ingepland voor haar getuigenverhoor. De rechtszaak loopt nog.

(Bron: thisislondon.co.uk)
(Vert.: Marijke Snel)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
638830