Beatlesfanclub NL

De laatste collectie van Stella McCartney voor Gap Kids werd geïnspireerd door haar jeugd, en ze wilde dat het een kleurrijke, complete collectie zou worden, met verschillende stoffen en prints.

De modeontwerpster lanceerde onlangs haar tweede lijn voor Gap Kids. Ze zei: "Deze collectie gaat voor mij vooral om mixen en matchen. Ik denk dat ik zo ook opgegroerd ben. Toen ik klein was, schoven mijn ouders ons kleding toe. Ik had wat mooie kledingstukken uit Frankrijk, maar daar werd geen nadruk op gelegd."

De kledinglijn omvat een zomerjurk met vissenprint, gehaakte tops, skinny jeans, een geborduurd blauw cowboybloesje en glow-in-the-dark pyjama's.
Maar de moeder van drie kinderen heeft er wel rekening mee gehouden dat het kleding is die kinderen steeds weer kunnen dragen, zonder dat ouders zich zorgen moeten maken dat het kapot gaat.

Ze vertelde de Sunday Telegraph: "Er is geen excuus voor kleuren die vervagen. En is er geen reden waarom een stof lekker zacht zou kunnen zijn, zeker als het om kinderkleding gaat. Stoffen moeten mooi blijven - je hebt er niks aan als je tegen een kind moet zeggen dat het deze kleding maar 1 x kan dragen, of dat ze er supervoorzichtig mee moeten doen als ze het aan hebben.

(bron: contactmusic.com)
(Vert.: Ruby Van Den Bergh)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
638810