Beatlesfanclub NL

De Liverpoolse krant Echo biedt kinderen uit graafschap Merseyside vrijkaartjes aan om de muziek van de Beatles te ervaren in een nieuwe show in de Liverpool Philharmonic Hall.

Een samenwerking met The Beatles Day Foundation en de Philharmonic Hall maakt het mogelijk voor de krant om een beperkt aantal vrijkaartjes voor de Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Show weg te geven. De show is een noot-voor-noot productie die een van rock 'n' rolls beste albums weer tot leven brengt.
Chas Cole, van de Beatles Day Foundation en co-promotor, zegt: "The Beatles Day Foundation is een liefdadigheidsfonds dat geld opbrengt voor vele goede doelen, voornamelijk de goede doelen die zich inzetten voor de gezonheid en welgesteldheid van kinderen en jongeren."
"De missie van de stichting is ook om een jongere generatie bekend te laten maken met de Beatles, wat de reden is voor het geven van een kans aan jongeren om naar de show te gaan."

De show bevat een aantal van de beste muzikanten uit de stad van de Fab Four, een indrukwekkende nieuwe lichtshow, originele animaties op een groot scherm, en vele andere leuke verassingen. De uitvoering van het gehele Sgt Pepper's album wordt opgevolgd door een uur Beatles klassiekers.
Een Pond van elk verkocht kaartje gaat naar The Beatles Day Foundation, waarvan John Lennons zus Julia Baird en Ricky Tomlinson de beschermvrouw en -heer zijn.

De sluitingsdatum voor de nominaties is donderdag 18 februari. Voor het weggeven van de kaartjes geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
Kaartjes voor volwassenen voor de Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Show kosten £22.50 (€25,95) and £24.50 (€28,25). Ze zijn te bestellen op www.liverpoolphil.com.
Meer informatie over The Beatles Day Foundation en Beatles Day 2010 die plaatsvindt op 10 juli, is te vinden op www.beatlesday.tv.

(Bron: liverpoolecho.co.uk - GB)
(Vert.: Malou Oldenhof)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
634960