Beatlesfanclub NL

Keep Rockin' Magazine viert haar eerste verjaardag met een bijzonder Beatles-item dat tien pagina’s bevat met nog niet eerder gepubliceerde foto's van The Beatles uit 1963 en 1964.

Keep Rockin ', het tijdschrift over muziek uit de jaren 50 en 60 tijdschrift, werd uitgekozen om deze zeldzame foto's van The Beatles te publiceren gemaakt door fotograaf Ian Wright, die deze foto’s maakte in het begin van de jaren 60 voor de Beatlemania de wereld in haar greep had.

Samen met deze exclusieve foto's, wordt in het artikel Beatlemania! verteld over de invloed van The Fab Four en de oorsprong van de Beatlemania.
Lees hoe 16-jarige Ian Wright 25 mijl fietste door een sneeuwstorm alleen om foto’s te maken van de beginnende Beatles die optraden in Engeland.

Het tien pagina’s tellende artikel getiteld Beatlemania! geeft details over nooit eerder verhalenvrijgegeven over John, Paul, George en Ringo. Keep Rockin redacteur Lou Holly zegt: "Keep Rockin' is verheugd met de publicatie van deze zeldzame foto's en het artikel in onze eerste verjaardafguitgave." Tommy Roe laat Keep Rockin weten: ''Wat een geweldige tijd was het tournee met The Beatles in 1963 en daarna samen met hen weer in 1964 te werken tijdens hun Washington DC concert. Mooie herinneringen. Ik hou van jullie magazine, ga zo door!". Ook bevinden zich in het februarinummer van Keep Rockin 'is een interview met Dave White, oprichter van Danny & The Juniors en een artikel over Dale Hawkins wiens nummer "Susie-Q" een rockabilly klassieker is.

(Bron: advfn.com)
(Vert.: Evelien van Ruitenbeek)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
635100