Beatlesfanclub NL

De legendarische promoter Sid Bernstein is de promotie voor zijn boeiende biografie, genaamd "It's Sid Bernstein Calling...", aan het opvoeren.

Bernstein heeft bekendgemaakt dat hij gaat samenwerken met John Anthony, Music Master en directeur van Banner Records uit New Jersey. Samen zullen ze de promotie doen met een klein team van Banner Records.
"Ik wil John Anthony en zijn team welkom heten," zei Bernstein. "Het is een opwindend moment omdat we een visie en een hoge werk ethiek delen."

Alhoewel Bernstein het bekendst is vanwege zijn werk met de Beatles en de Rolling Stones geeft de biografie de lezer een brede kijk op zijn leven en specifiek over hoe hij een grote impact had op de entertainment industrie. Bernstein werkte met vele beroemde artiesten naast de Beatles, zoals de Rolling Stones, de Rascals en Tony Bennett.
Anthony zei dat hij hoopte dat alle muziekfans de gelegenheid zullen hebben om Bernsteins verhaal te lezen. Hij gelooft dat dit een goede tijd is om het boek te promoten gezien de aandacht en de media hype rond de Beatles vorig jaar. Bernstein is onderdeel van de muziekgeschiedenis als de promotor die de Beatles naar Amerika haalde.
"Sid Bernstein is een buitengewone promotor in de Rock en Roll geschiedenis," zei Anthony. "Het is een eer en een privilege om met iemand van zijn formaat te mogen werken."

Anthony wilde geen commentaar geven op een recent gerucht dat hij en Bernstein plannen hebben om nieuwe artiesten te promoten.

(Bron: beatlesnews.com)
(Vert.: Rob van de Bijl)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
634160