Beatlesfanclub NL

In navolging van de enorme en nog groeiende ‘hoesjes’ markt — om snel en makkelijk andere ontwerpen toe te voegen aan technische artikelen — heeft MusicSkins een collectie nieuwe ontwerpen gelanceerd ter ere van de grootste rockband aller tijden, The Beatles.

Men verwacht dat de bestverkopende hoesjes de Beatles skins voor iPods en iPhones zullen zijn. Dit maakt MusicSkins technisch gezien het eerste bedrijf in de geschiedenis dat Beatles producten aanbiedt voor Apple producten. (Apple Records kan eigenlijk niet achterblijven voor Apple’s iTunes)

MusicSkins worden gemaakt van een gepatenteerd 3M vinyl dat verwijderd kan worden zonder resten achter te laten. Er kan meteen weer een nieuwe skin overheen en de speciale luchtkanaaltjes garanderen dat er geen bobbels achterblijven. Het duurzame, krasbestendige en glanzende foto-oppervlak van het hoesje maakt een ideaal schilderij voor de acht verschillende ontwerpen: zeven albums (With The Beatles, Hard Day’s Night, Rubber Soul, Yellow Submarine, Abbey Road, Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band, Let It Be) en het iconische ‘Beatles’ logo.

Apple Corps, dat de zaken van The Beatles behartigt, heeft restricties geplaatst bij het gebruik van de plaatjes, waaronder het verbieden van het gebruik van gezichten op het klikwieltje van de iPod. Aan de layout en het plaatsen van tekst zijn tevens regels verbonden. Kopers kunnen wallpapers voor het scherm van de iPod en iPhone gratis downloaden, om het plaatje compleet te maken.
Alle iPod/iPhone Beatles MusicSkins zijn nu verkrijgbaar voor $15,00 (± €10,00) en skins voor andere populaire artikelen (zoals de Amazon Kindle) zijn geprijsd tussen $15,00 (± €10,00) en $30,00 (± €20,00).

(Bron: bigpicturebigsound.com — USA)
(Vert.: Ellen Clement)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
633950