Beatlesfanclub NL

De beroemde avant-garde artieste Yono Ono zal met Plastic Ono band een optreden geven in Brooklyn, NY.

Het concert heeft plaats op 16 februari in de Brooklyn Academy of Music’s Gilman Opera House, en zal het eerste concert van de Plastic Ono Band zijn in zowat 40 jaar. Zoon Sean Lennon zal deel uitmaken van Ono’s nieuwe band, net als de Japanese muzikanten Cornelius, Yuka Honda en Haruomi Hosono.

Maar vooral de indrukwekkende lijst van gastartiesten slaat in als een bom. Zo kan de band oa rekenen op de komst van Eric Clapton, Paul Simon en zoon Harper Simon, en het koppel Thurston Moore van Sonic Youth en Kim Gordon.
Clapton trad enkele keren op met de originele Plastic Ono Band in 1969.

Ondertussen werd ook basgitarist Klaus Voorman, nog iemand die vroeger met de originele band optrad, ook aan de lijst van artiesten toegevoegd voor het concert dan midden februari plaats zal hebben.

Plastic Ono Band wordt ook verwacht voor een optreden op 23 februari op het Noise Pop Festival, dat muziekfans verzamelt van  San Francisco, CA en omgeving. De band zal voor dat optreden bestaan uit Ono, Cornelius, Yuka Honda en Sean Lennon. De eigen avantgardische groep uit Californië Deerhoof uit San Francisco zal het concert openen.

Tickets voor de enige show in Brooklyn zullen 39,90 $ tot 150 $ kosten en zijn te verkrijgen via de officiele website van BAM. De ticketverkoop begint op 12 januari.
Ook de verkoop van tickets voor Noise Pop 2010 is gestart, meer informatie over die festival vind je op de officiële website www.noisepop.com.

(Bron : ticketnews.com)
(Vert : Janien Nuijten — Colans)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
634070