Beatlesfanclub NL

Sir Paul McCartney trotseerde gisteravond (22 december 2009) het slechte weer om zijn enige Engelse show van 2009 te laten zien in de O2 Arena te Londen.

Het ‘Good Evening London’-concert van de voormalige Beatle — zijn enige concert in Engeland in 2009 en het hoogtepunt van zijn Europese tour — ging door, ondanks het slechte weer en de gladheid die chaos veroorzaakten op lokale wegen en bij het openbaar vervoer.

De 67-jarige Paul begon de show met Beatles klassiekers ‘Magical Mystery Tour’ en ‘Drive My Car’ en liet een set horen dat zijn gehele carrière omspande, van The Beatles naar Wings tot aan zijn solomateriaal.

Hoogtepunten waren: ‘Paperback Writer’, ‘Band on the Run’, ‘Live and Let Die’, ‘Back in the U.S.S.R.’, ‘Blackbird’ en het kerstnummer ‘Wonderful Christmastime’. Op een gegeven moment kwamen achttien doedelzakspelers het podium op om Paul bij te staan tijdens de Schotse ode ‘Mull of Kintyre’.

Hij eindigde de show met stormachtige versies van enkele van zijn meest geliefde liedjes, waaronder ‘Hey Jude’, ‘Day Tripper’, ‘Lady Madonna’ en ‘Helter Skelter’.
Paul’s Europese tour bevatte optredens in Hamburg, Berlijn, Arnhem, Parijs, Keulen en Dublin, voordat hij de tour afgelopen dinsdag eindigde in Londen.

(Bron: contactmusic.com)
(Vert.: Ellen Clement)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
633950