Beatlesfanclub NL

Onze bron vertelt ons dat er tijdens het tournee van Ringo Starr’s All Starr Band enkele nieuwe gezichten en oude vrienden zullen opduiken.

Nieuwe namen zijn Wally Palmar van The Romantics en gitarist Rick Derringer. Oude bekenden die opduiken tijdens de tour zijn Edgar Winter en Gary Wright.

Derringer en Winter bieden enkele interessante mogelijkheden. Ze werkten vroeger reeds samen in Edgar Winter’s White Trash en in de Edgar Winter Group in de jaren 70, ze namen samen verschillende albums op, waaronder het live album ‘Roadwork’. Derringer, die een hit had als solo-artiest met ‘Rock and Roll Hootchie Koo’ was de leadzanger van McCoys, bekend voor de hit ‘Hang on Sloopy’ in de jaren 60. Dat liedje was een nummer 1 hit voor ‘Yesterday’ van The Beatles het nummer uit de top verdreef.
Palmar was gitarist en zanger bij The Romantics, en ook een van de co-auteurs van ‘What I Like About You’, dat een hit werd.
Edgar Winter maakte deel uit van de 9de en 10de editie van de All-Starr  Band. Gary Wright speelde mee op enkele albums van George harrison, onder andere op 'All Things Must Pass' en in de 10de editie van de All-Starr Band in 2008.

Natuurlijk kunnen de omstandigheden nog een en ander doen veranderen, maar naar men ons vertelde zouden deze namen toch zeker deel uitmaken van de groep.

(Bron : examiner.com)
(Vert : Janien Nuijten-Colans)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
634780