Beatlesfanclub NL

De strijd tussen oudere popsterren is weer opgelaaid nu Sir Paul McCartney even uithaalde naar Madonna in het bijzijn van 12.000 fans, en kritiek leverde op haar live concerten.

De voormalige Beatle werd eerder dit jaar bekritiseerd door de Material Girl, ze zei dat ze "zich rot zou vervelen" als ze optredens zoals die van Paul zou geven.

In de Colour Line Arena in Hamburg, de thuisstad van the Beatles begin jaren 60 vlak voordat ze wereldberoemd werden, haalde Macca tijdens het uittrekken van zijnzwarte colbertje zijn neus op voor Madonna's gespierde theatrale concerten. "Dit is de grote kledingwissel van vanavond", vertelde hij het Duitse publiek, terwijl een wit overhemd en zwarte bretels zichtbaar werden. "Madonna pas op - of iets dergelijks. Ik heb iets eenvoudigs aangetrokken, vind je het leuk?"

In oktober zei Madonna: "Mensen zeggen wel eens: 'Je kunt toch gewoon je gitaar pakken en liedjes zingen zoals Paul McCartney', maar ik zou suf vervelen." En het is niet de eerste keer dat Madonna (die dik bevriend is met Sir Paul's dochter Stella) verbaal oorlog voert met een mede-megaster. In 2004 beëindigde Sir Elton John bijna zijn vriendschap met haar toen hij haar beschuldigde van playbacken tijdens live concerten, en haar opriep de beweringen te ontkennen.

Ondertussen kwam McCartney in de problemen toen hij werd uitgejouwd toen hij het podium in Hamburg betrad. Zijn woordvoerder verklaarde later: "Er is een voetbalstadion naast de Arena en het verkeer was een nachtmerrie. Niemand kon er iets aan doen, maar daardoor was Paul te laat voor de soundcheck en moesten de fans buiten wachten. Eerst waren ze erg geïrriteerd maar na enkele minuten stond iedereen te dansen. Paul was erg blij dat het zo goed liep."

En als het boegeroep een aansporing was tot compensatie, heeft hij het wachten zeker goedgemaakt. Hij speelde twee en een half uur lang liedjes uit zijn enorme voorraad en gaf nog twee toegiften.

(bron: dailyexpress.co.uk)
(Vert.: Ruby Van Den Bergh)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
634070