Beatlesfanclub NL

In verband met de concerten wordt extra verkeersdrukte verwacht. Daarom raden wij u aan om het openbaar vervoer naar Arnhem te reizen. Bezoekers die toch met de auto komen, worden dringend geadviseerd om via de A12 te rijden en de borden ‘P GelreDome’ en/of ‘P Paul McCartney’ te volgen.

Met de trein
Vanaf treinstation Arnhem Centraal rijden pendelbussen naar GelreDome. De bussen vertrekken elke 10 minuten. Bent u vroeg, neem dan lijn 7. De rit naar GelreDome duurt ongeveer 10 minuten. Houdt u voor de terugreis rekening met een langere reistijd. De pendelbussen stoppen en vertrekken voor de hoofdingang van GelreDome. Een retourkaartje kost €3,00 per persoon. Meer informatie vindt u op de NS evenementen pagina.

Naar Paul McCartney met de bus via Trip Ticket
Wilt u met de bus naar het concert vanaf een plek bij u in de buurt en weer terug, dan kan dat via Trip Ticket. Vul hier uw postcode in en zie direct de mogelijkheden u heeft om naar het evenement te reizen. U kunt via de website een zitplaats boeken in een van de touringcars, die vanuit het hele land naar het evenement rijden.

GelreDome met de auto
Vertrek tijdig. Op dit moment zijn er geen werkzaamheden rond het GelreDome bekend, maar check voor de laatste verkeersinformatie http://www.gelredome.nl/ en http://www.vananaarbeter.nl/.

Tips voor vroege vogels
Parkeer uw auto in de parkeergarage bij treinstation Arnhem Centraal en verken het centrum van Arnhem dat op enkele minuten lopen afstand ligt. Om naar GelreDome te komen, kunt u vanaf Arnhem Centraal pendelbussen nemen. Ook kunt u uw bezoek aan GelreDome en Arnhem combineren met een dagje in het Nederlands Openluchtmuseum. Het horecaplein (met DJ) op het terrein van GelreDome is vanaf 15.00 uur geopend met een ruime sortering aan eten en drinken.

Tijdschema (onder voorbehoud)
17.30 deuren open
20.00 aanvang Paul McCartney

(Bron: Mojo concerts)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
633950