Beatlesfanclub NL

todd rundgren laat wat los over

Ringo Starr’s All Starr Band lanceert een nieuwe herfst tour aan de West Kust en het Verre Oosten die komende zaterdag van start gaat in Snoqualmie, Washington, die doorgaat tot het concert op 19 november in San Rafael, California. Het U.S. gedeelte van de tour is in twee delen gesplitst, ertussen zitten een aantal concerten in Japan en het eerste optreden van de groep in Zuid Korea, een show op 5 november in Seoul.

All Starr Band lid Todd Rundgren vertelt op ABC radio over het concert in Seoul, “Ik ben er zelf ook nog nooit geweest, dus dat wordt interessant…I denk dat niemand van de band ooit in Korea is geweest. Er is daar geen markt voor ons.”
Rundgren vertelt dat de meeste optredens in de U.S. in steden zal zijn die de All Starr Band eerder heeft bezocht," maar er zijn er beslist een paar nieuw, dat is leuk om naar toe te gaan.”

De singer/songwriter/gitarist meldt ook dat de samenstelling van de band hetzelfde is als de afgelopen jaren en dat de shows inhoudelijk bijna dezelfde nummers zullen hebben als degene die ze recent hebben gespeeld. Behalve Ringo en Todd bestaat de All Starr Band uit oprichter van Santana zanger/keyboardspeler Gregg Rolie, Toto gitarist Steve Lukather, Mr. Mister zanger/bassist Richard Page, drummer Gregg Bissonette en multi instrumentalist Warren Ham.
Ondertussen heeft Ringo gewerkt aan een opvolger voor zijn album uit 2015 Postcards from Paradise, waarop een nummer stond wat de All Starr Band samen had geschreven “Island in the Sun” genaamd waarover Rundgren vertelt dat het ontstond tijdens een soundcheck. En hoewel het nieuwe album nog geen collaboratief nummer heeft zoals “Island in the Sun,” zegt Todd “ je kunt niet zeggen dat dit nu niet weer kan gebeuren, vooral als Ringo wil dat het gebeurt.”

(Bron: rock107.com)
(Vert: Trix van Twist)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
631860