Beatlesfanclub NL

Elke maand beantwoordt Paul vragen van zijn fans op de Paul McCartney.com  ‘You Gave Me The Answer’ site - een goed stukje tekst van het Wings album Venus and Mars, en we zijn gek op dat nummer (al zeggen we het zelf).

De recente uitgave van Paul’s Pure McCartney album liet ons terug kijken en herinneren wat een nummer ‘echt' kan betekenen en, inderdaad, voor enkele van ons was het alsof we bepaalde nummers voor de eerste keer hoorden. Het was ook heel leuk om sommige nummers te herbeleven met andere oren, omdat we nieuwe en andere bevindingen hoorden in de tekst – lees bijvoorbeeld ‘You Gave Me The Answer’ van de afgelopen maand.

De vraag van deze maand komt van Luiz Antonio uit Brazilië die vroeg: “Listen To What The Man Said’ is een geweldig nummer. Wie is de man waar we naar moeten luisteren ?”

Om uit te zoeken wat Paul zijn antwoord hierop is spraken we hem voordat hij weer op tournee ging met zijn recente ‘One On One’ tour in Noord Amerika. Hij antwoordde :

“Dank voor je vraag Luiz. Er zijn veel antwoorden op ‘Who is the man? Je kunt zeggen dat het zoiets is als in de uitdrukking - ‘You’re the man!’  Een andere manier om er naar te kijken is dat elke religie een leider heeft die ze beschouwen als ‘the man’. En zijn lessen zijn heel positief. Ik vind het een goed idee om het aan mensen over te laten om te bedenken wie, in hun gedachten die man is…”

(Bron: paulmccartney.com)
(Vert: Trix van Twist)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
632740