Beatlesfanclub NL

De eerste trailer van “The Beatles: Eight Days a Week — The Touring Years.”

Apple Corps Ltd, / Imagine Entertainment The Beatles, kondigden 20 juni aan dat “The Beatles: Eight Days a Week — The Touring Years,” de geautoriseerde en langverwachte documentaire van Ron Howard over de vroege fenomenale carrière van de Beatles zal op 16 september in premiere gaan in de Amerikaanse theaters. De aankondiging van vandaag deelde mee dat de U.S. bioscooprelease “ Een bijzondere ervaring zal zijn met enkele speciaal geplande verassingen.”

beatles documentaire van ron howard

De film krijgt een ‘all-star’ premiere op 15 september in Londen. En gaat op die dag ook naar de zalen van Engeland, Frankrijk en Duitsland, op 16 september in Australië en Nieuw Zeeland en op 22 september in Japan. De film zal ook in Amerika op TV te downloaden zijn voor abonnees van Hulu die het alleenrecht hebben gekregen vanaf 17 september.
Apple Corps Ltd., Imagine Entertainment en White Horse Pictures hebben vandaag ook de eerste trailer uitgebracht, die je kunt zien op deze pagina. Een officiële website voor de film ging ook vandaag van start.

“The Beatles: Eight Days a Week — The Touring Years” documenteert de carrière van de Beatles van 1962 tot 1966, de tijd waarin ze wereldwijd optraden en Beatlemania de wereld veroverde . De film focust ook op de periode van hun dagen in de Cavern Club in Liverpool tot hun laatste concert in het Candlestick Park in San Francisco in 1966.

“Ron Howard’s film onderzoekt hoe John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr elkaar ontmoetten en samen dit buitengewone fenomeen werden, The Beatles,” volgens de aankondiging vandaag. De film laat ook zien hoe ze samen werkten, hoe ze beslissingen namen, hun muziek tot stand kwam en hun collectieve carrière opbouwden door hun muzikale talent en elkaar aanvullende karakters. Voor dit project heeft Apple Corps en One Voice One World intensief onderzoek gedaan, inclusief Beatles fans uitgenodigd om clips, eigen video opname’s en foto’s op te sturen die ze gemaakt hebben tijdens deze bijzondere periode.

De documentaire, die zeldzame en exclusieve opname’s bevat, is gemaakt met de volledige medewerking van Paul McCartney, Ringo Starr, Yoko Ono Lennon en Olivia Harrison. De film is geproduceerd door Howard met White Horse Picture’s Grammy Award winnaar Nigel Sinclair, Scott Pascucci en Academy Award en Emmy Award winnaar Brian Grazer van Imagine Entertainment. Apple Corps Ltd.’s Jeff Jones en Jonathan Clyde werkten mee als uitvoerende producenten, samen met Imagine’s Michael Rosenberg en Guy East en Nicholas Ferrall van White Horse. De editor van de film is award winnaar Paul Crowder en zakenpartner Mark Monroe schreef het scenario. Marc Ambrose had de supervisie over de productie.

(Bron: examiner.com )
(Vert: Trix van Twist )


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
631880