Beatlesfanclub NL

paul mccartney charmeert fans duits

Paul McCartney gaf zaterdagavond voor het eerst sinds 44 jaar weer een optreden in Duitsland. Hij charmeerde de fans door hen af en toe in het Duits toe te spreken.

"Hallo Düsseldorf! Het is geweldig om na zo'n lange tijd weer terug te zijn", groette de voormalige Beatle zijn fans in hun eigen taal. Het optreden was onderdeel van de wereldtour genaamd One On One, die al sinds april loopt.

Herinneringen
Tijdens het concert haalde Paul McCartney samen met zijn fans herinneringen op aan zijn laatste keer in Duitsland (Hamburg), toen met The Beatles. De zanger was destijds vooral onder de indruk van het eten: "Zwei Frikadellen bitte, Spiegelei auf Toast und Gemüseplatte", grapte hij.

Zaterdagavond werden 38 nummers opgevoerd door de wereldster. Paul McCartney reist eerst naar Parijs en Madrid voor hij op 10 en 14 juni terugkeert naar Duitsland om nog twee concerten te geven in München en Berlijn.
(Bron: RTL Boulevard/ANP)

Paul McCartney komt met privévliegtuig naar Pinkpop
Zanger Paul McCartney komt voor zijn optreden op Pinkpop aan met zijn privévliegtuig op Maastricht Aachen Airport. De zanger staat op 12 juni op het festival.
Dat vertelt organisator Jan Smeets op NPO Radio 2.

McCartney vliegt terug vanaf het vliegveld van Luik. Dat is omdat zijn optreden na 23.00 uur 's avonds is afgelopen, waardoor er niet meer mag worden gevlogen vanaf de luchthaven van Maastricht.

Volgens Smeets heeft de zanger ruim achttien vrachtwagens met spullen bij zich. Ook is de 73-jarige zanger de eerste artiest met een portretscherm op het festival.

"We hebben een speciale keuken ingericht en een speciale kok ingehuurd. We doen er alles aan om het Sir Paul McCartney naar zijn zin te laten hebben", aldus Smeets.

(Bron:muziek.nu)


Reacties   

#3 tully1 30-05-2016 23:56
Citaat:
Paul McCartney gaf zaterdagavond voor het eerst sinds 44 jaar weer een optreden in Duitsland. Hij charmeerde de fans door hen af en toe in het Duits toe te spreken
Dat is onzin! Er zaten Duitse steden in de tours in '89 (4x), in '92 (5x), in '03 (4x), etc, etc. Misschien voor het eerst in Dusseldorf sinds 44 jaar?
#2 Sylvi@ 30-05-2016 19:46
Het was zeker een fantastisch concert,maar inderdaad het geluid liet wat te wensen over,maar wij hebben weer genoten
#1 volvokeus 30-05-2016 19:44
Ben ( natuurlijk) geweest, en een fantastische show gezien.
Ook was er een min punt, en dat was de akoestiek, dat deed met name bij de wat ruigere nummers afbraak.
We mogen dan oprecht trots zijn met een ziggo dome en een HHM.

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
632740