Beatlesfanclub NL

mega festival rolling stones the who bob dylan neil young paul mccartneZes van de grootste artiesten en bands uit de rockgeschiedenis zullen voor het eerst samen op een festivalaffiche staan. The Rolling Stones, Paul McCartney, Bob Dylan, The Who, Neil Young en Roger Waters hebben bevestigd dat ze zullen optreden op Desert Trip.

Het driedaagse festival vindt van 7 tot en met 9 oktober plaats in het Californische Indio en wordt georganiseerd door het team achter Coachella.

Dylan en de Stones openen op vrijdag, Young en zijn band Promise of the Real staan samen met Paul McCartney zaterdag op het podium, met McCartney als headliner. The Who en voormalig zanger en songschrijver bij Pink Floyd Roger Waters sluiten het evenement op zondag af.

Een combiticket kost tussen 399 en 1.599 dollar. Dagtickets kosten 199 dollar. Tickets gaan aanstaande maandag 9 mei in voorverkoop.

Midden vorige maand liet promotor Goldenvoice weten aan het festival te werken. Het voorbije weekend hintten vijf van de zes artiesten naar hun betrokkenheid met posts op sociale media. Enkel Neil Young deed dat niet. De eerste die onthulde betrokken te zijn bij het festival, was Roger Daltrey van The Who. "Het is een fantastisch idee voor een festival", zei hij twee weken geleden tegen de Toronto Sun. "Het zijn de laatste overblijfselen van ons tijdperk. Ik ben blij dat we het hebben overleefd". Hij gaf ook aan dat dergelijke affiche wellicht tot een stormloop zal leiden. "Ik hoop maar dat veel normale fans een kaartje zullen kunnen bemachtigen", aldus Daltrey.

(Bron: De Morgen – 3 mei 2016)


Reacties   

#1 edward09 07-05-2016 16:37
Ik heb gehoord dat ze 7 miljoen dollar krijgen.Kassa! (ze zijn toch al zo arm)

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
631980