Beatlesfanclub NL

Sean Kennedy ontmoette het icoon van de beroemde vier in een restaurant voor hij zou gaan optreden in de Big Apple.

11.png

Bij toeval botste hij tegen hem aan in een restaurant in New York. Daar zou hij een optreden hebben.

De gitarist en zanger gelooft dat het feit dat de paden van hen tweeën elkaar kruisten lotsbestemming was.

Sean doodde zijn tijd wat alvorens hij zou optreden in de beroemde Arlene’s Grocery. Hij wachtte op een vriend wiens vlucht uit Nashville was vertraagd.

Hij had in het restaurant met wat andere vrienden afgesproken om de hoek van het theater.

“Ik zat aan tafel en kletste ongeveer 30 minuten wat met hen. Gedurende al die tijd had Paul McCartney achter me gezeten. Sommigen was dat opgevallen maar ik draaide me niet om om te kijken. Ik haat het om anderen een ongemakkelijk gevoel te geven. Ik respecteer zoveel mogelijk hun privacy. Uiteindelijk moest ik vertrekken voor de soundcheck. Ik liep naar de garderobe om mijn gitaar te halen en keerde terug naar mijn tafel om mijn vrienden te zeggen dat ik naar het theater ging en dat ik hen wel weer zou zien. Ik deed mijn jas aan en pakte mijn tas. Ik hield mezelf voor dat ik niet zomaar weg kon gaan, dat er een reden moest zijn dat ik juist hier was en dat de vertraging van het vliegtuig moest plaatsvinden om mij de kans te geven naar dit restaurant te wandelen. Ik draaide me om naar zijn tafel en verontschuldigde me, dat ik hem interrumpeerde. Ik zei: “Hi, Paul, ik hang hier wat rond omdat ik straks een optreden heb. Zou je je handtekening op mijn gitaar willen zetten?” Hij hoorde mijn accent en zei: “Natuurlijk. Waar kom je vandaan?” Ik kom uit Irvine, Ayshire aan de westkust. “Fantastisch, waarom ben je hier?” Ik vertelde hem dat ik enkele optredens had in New York City.”

Sean was in New York om de halve marathon te lopen en enkele optredens te doen voor zijn nieuwe video voor zijn nummer “The Girl on Christopher Street”, die ook in New York werd opgenomen.

Sean vertelt verder: “Hij was heel aardig en heel vriendelijk. Ik bedankte hem en wenste hem een goede maaltijd. Dat was het. Ik wandelde weg en deed mijn optreden. Ik voerde ook “Golden Slumbers” uit, een nummer van Paul.”

De singer-songwriter bracht zijn debuut album “77” in september 2015 uit. Het album ging vergezeld door de in New York opgenomen videoclip “The Girl on Christopher Street”.

De song vertelt het verhaal van een  meisje, dat tijdens zijn show in New York details over hem vroeg, maar uiteindelijk verdwenen was voordat de show was afgelopen. Hij liet zijn gegevens bij de bar achter, maar hij hoorde nooit meer iets van haar.

De videoclip werd in november gefilmd door Jamie Brown die de situatie laat zien en waarin de rol van het mysterieuze meisje wordt gespeeld door een goede vriendin van Sean.

Over de ontmoeting met The Beatle zelf zegt hij nog: “Ik denk dat vele mensen zullen zeggen: “Normaal gesproken gebeurt zoiets niet, maar het is toch gebeurd!” Ik verkoop mezelf aan de wereld. Ik grijp elke gelegenheid aan om mijn eigen toekomst te creëren en ik denk dat het belangrijkste timing is. Als je hard werkt en daar tijd in steekt zullen goede dingen op je pad komen. Sommigen zijn op weg en alles komt aangewaaid. Ik zorg goed voor mezelf en ik steek daar veel tijd in.”

(Bron: dailyrecord.co.uk)

(Vert: Toine Gribling)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
412500