Beatlesfanclub NL

Yoko Ono zal tijdens de aankomende NME Awards, op 17 februari, de dag voor haar 83e verjaardag, de Inspiration Award ontvangen.

De muzikante en kunstenares  -weduwe van John Lennon- zal tijdens deze jaarlijkse ceremonie de Award persoonlijk in ontvangst nemen in de O2 Academy in Brixton, Londen.

Yoko, die een dag na de show 83 wordt, vindt het een hele eer: "Bedankt NME, voor deze enorme eer. Ik zie dit als een aanmoediging om door te gaan met het maken van mijn 'Sound of Music'."

In een persbericht is te lezen dat Yoko de Award ontvangt voor haar 'revolutionaire ideeën en concepten' en invloed op de moderne cultuur.

Mike Williams, hoofdredacteur van NME, vertelt: "Yoko Ono's invloed op de moderne cultuur is niet te ontkennen. Als icoon en rebel hebben haar revolutionaire ideeën en concepten culturele normen en grenzen omver geworpen, en ze toont nog geen teken van rustig aan doen, zelfs niet nu ze 83 wordt. Yoko is een enorme inspiratie en we zijn vereerd dat we haar mogen verwelkomen op de NME Awards."

The Libertines en Wolf Alice zijn het meest genomineerd dit jaar; beide bands zijn in de race voor zes prijzen. Vlak daarna volgen Foals met vier nominaties en de Maccabees met drie.

Er kan niet meer gestemd worden.

(bron: tv3.ie)

(Vert.: Ruby Van Den Bergh-Coenraads)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
632650