Beatlesfanclub NL

Pinkpop?

Het festivalseizoen van 2016 laat inmiddels niet heel lang meer op zich wachten, en dus draait de geruchtenmolen op volle toeren. Onlangs werd de redactie van Counter Culture getipt over de derde headliner voor Pinkpop. Geen Editors (daar ging Best Kept Secret mee aan de haal), geen Guns N’ Roses (dat durfde Jan Smeets nog niet aan) en ook geen Pearl Jam (waarschijnlijk naar Rock Werchter). Het festival uit Limburg heeft niemand minder dan Paul McCartney hoogstwaarschijnlijk gestrikt! Reden genoeg om uit te pluizen hoe dat precies zit.

Zou het dan echt Paul McCartney zijn die op het Limburgse festival gaat optreden? Het verhaal zou zijn dat Pearl Jam bijna was binnengehaald voor Pinkpop 2016, tot Jan Smeets besloot om zijn zinnen te zetten op de beroemde Beatle. Niks ligt voorlopig vast, maar onze bron heeft bevestigd dat het om een zekere Paul gaat, en dat hij in een beroemde band speelde waarvan een lid is doodgeschoten in New York. Dat zijn tips die natuurlijk wijzen richting Sir Paul McCartney, een naam die Smeets vorig jaar al wilde laten overkomen als vervanger voor de Foo Fighters. De grote onthulling zou echter op zich laten wachten tot de traditionele perspresentatie in Paradiso.

We volgen het op de voet en we houden jullie op de hoogte! En ondertussen duimen maar ...

(Bron: counterculture.nl)

Tour 2016

 

In het magazine Rolling Stone dat in de winkelrekken lag op 28 januari lezen we dat Paul McCartney terug gaat touren in 2016. In 2015 gaf hij een reeks concerten in de ‘Out There!”-tour die begon in 2013. Hij bezocht Noord en Zuid Amerika, Europa en Azië. In 2014 moest hij wel enkele concerten annuleren omdat hij ziek was.

Nieuwe concerten in 2016 ... waar gaan die plaats hebben? Het blijft zoals steeds nog eerst even gissen en wachten op de bevestiging van plaatsen en data op de site van Paul. Amerika lijkt een vaststaand feit omdat hij tijdens elke concertreeks enkele concerten geeft in de USA. En krijgt de nieuwe concertreeks ook een nieuwe naam?  Niemand die daar al echt antwoord op kan geven.

McCartney is niet de enige Beatle die in 2016 gaat touren want ook Ringo Starr en zijn All-Starr Band gaan een reeks concerten geven. Ringo gaat touren in Amerika tijdens de zomermaanden en in de herfst gaat hij naar de Pacific Rim.

(Bron: examiner.com)

(Vert: Janien Nuijten-Colans)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
634800