Beatlesfanclub NL

Ringo Starr heeft zijn best gedaan om op 75-jarige leeftijd zich de moderne  ontwikkelingen eigen te maken en daarbij houdt hij vooral van Twitter en de sociale media.

De legendarische muzikant, die samen met de reeds overleden John Lennon en George Harrison en met Sir Paul McCartney The Beatles vormde, heeft bewust gekozen om de sociale media te gebruiken om zijn boodschap van vrede en liefde te verspreiden. Hoewel hij te maken heeft met negatieve reacties accepteert hij dat zijn boodschap niet door iedereen wordt gedeeld.

In The Independant vertelt de 75-jarige drummer: “Ik probeer me te bewegen in de moderne wereld. Ik houd van Twitter! Ik houd ervan omdat sommige volgers mij mogen en anderen weer niet. Maar dat stoort me helemaal niet.”

Ringo gelooft dat vele volgers op Twitter “zielige mensen” zijn, die niets om handen hebben. Zij kunnen hem niet tegenhouden in het verspreiden van de boodschap van The Beatles over vrede, en hij is niet van  plan daar iets tegen te ondernemen.

Hij legt uit:  “Sommige van hen zijn zielige mensen die niets anders te doen hebben. Bovendien: ik verspreid liefde en vrede.”

Ringo onthulde ook nog, dat hij nog steeds een enorme boost krijgt van het optreden voor publiek met zijn All Starr Band en hij geniet nog het meest van de zeldzame momenten die  hij samen met zijn voormalige collega Paul heeft tijdens een optreden.

Hij zegt: “Niemand begrijpt het. Het is wat ik doe – ik ben geen technicus. Ik begon, en ik had die droom al op mijn dertiende, drum te spelen. Ik houd er zo van om drums te spelen. Ook houd ik ervan anderen te plezieren …. Ik hang nog steeds rond met Paul. En wanneer we samen spelen windt me dat nog steeds op … het is als een herinnering. Paul speelt geweldig. Hij is de beste bassist en hij is daar gelukkig mee en ik ben de beste drummer!”

(Bron: Contactmusic.com)
(vert.: Toine Gribling)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
636840