Beatlesfanclub NL

Christine Grant zal de dag dat ze the Fab Four op iets lekkers trakteerde nooit vergeten.
The Beatles, toen een opkomende rock 'n' roll act, speelden in het Gaumont Cinema als onderdeel van een tour met Roy Orbison, een andere artiest die later een legende in de popmuziek werd.
Op de dag van het optreden van the Beatles hingen Christine en een vriendin buiten de bioscoop rond, nieuwsgierig naar wie er binnen waren.
Ze zei: "Opeens ging er op de eerste verdieping een raam open en er kwam een hoofd naar buiten - het was een Beatle. Ik kan me niet meer herinneren met wie van hen we het eerst spraken, ik denk dat het Paul was. We kletsten een tijdje en toen kwam er nog eentje meekletsen."
Toen de sterren vroegen waar ze ergens wat te eten konden krijgen, grepen de meiden de kans aan om te helpen.
Mevr. Grant, nu 56 jaar, uit Norton, Worcester, vertelt: "Mijn vriendin woonde een paar minuten van Gaumont en we zeiden dat we naar haar huis konden gaan, en wat voor ze konden halen." De meiden smeerden boter op wat brood, kookten wat eieren en namen de feestmaaltijd mee naar John, Paul. George en Ringo.
"Ze waren heel dankbaar en namen het mee naar binnen", vertelt ze.
"We zagen ze niet eten, maar we hopen natuurlijk dat ze dat wel deden. Ze stonden met beide benen op de grond en we waren heel trots dat we iets voor ze konden doen", zegt ze. Als ze erop terugkijkt, vertelt ze, lijkt de hele gebeurtenis op een bepaalde manier surrealistisch. "Nu kijk ik erop terug en dan vraag ik me af of het nu echt gebeurd is, of dat ik het me verbeeld heb?"
(Bron: buckfreepress.co.uk)
(Vert.: Ruby Coenraads)


U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven

inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
638870