Beatlesfanclub NL

INFORMATIEVERZOEKEN OF ZOEKOPDRACHTEN VIA E-MAIL OF TELEFOON

!n 2013 zijn een aantal dingen veranderd, waaronder de informatieverzoeken of zoekopdrachten.

Wij hebben de afgelopen jaren gemerkt dat er een groeiende vraag is naar wat 'iets' waard is. Tevens is er een groeiende vraag naar andere zoekopdrachten, die ons veel tijd kosten. Ondanks dat het een hobby is, gaat hier veel tijd inzitten.
Wij gaan dan ook een vergoeding vragen aan de vraagstellers/opdrachtgevers.

Voor vragen c.q. zoekopdrachten  die met een e-mail beantwoord kunnen worden vragen wij aan 'niet-leden' (niet-geregistreerde bezoekers) € 2,50.
Voor de geregistreerde bezoekers blijft deze service gratis.

Voor grotere zoekopdrachten, waar meerdere e-mails nodig zijn en waar meer tijd aan besteed moet worden, vragen wij € 10,-- per uur aan 'niet-leden' (niet-geregistreerde bezoekers).
Aan geregistreerde bezoekers vragen wij € 5,-- per uur.

Hoe gaat dit in zijn werk?
U krijgt van ons een factuur via e-mail toegestuurd, met het verzoek om een bepaald bedrag te betalen.
Staat het bedrag op onze rekening, dan gaan wij voor u aan de slag.

Wilt u gratis of goedkoper uit zijn? 

Dan is er de volgende mogelijkheid.
U wordt gratis geregistreerde bezoeker van deze website. En stel uw vraag nadat u geregistreerd bent via e-mail aan de fanclub.
U kunt via deze link: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. registreren .


inloggen / registreren

Geregistreerde bezoekers ontvangen regelmatig onze nieuwsbrief en profiteren van onze kortingsacties.

Anne’s column

08/01/2017
Je kunt ze The Next Generation noemen: de zonen en dochters van The Beatles. Het is voor deze kinderen niet altijd eenvoudig gebleken om te 'dealen' met hun afkomst. Met een vader die één van de...

Ron's Rarities

20/12/2016
Op 8 december 1980 maakte een aantal schoten een einde aan het leven van John Lennon. Een man de na een afwezigheid van vijf jaar weer volop in de studio aan het werk was en van plan was om in 1981 weer...

Zeldzaam !!!!

Fab4Cast

Written on 30/11/2016, 16:24 by Ramon
Bob ‘BDJ’ de Jong gooit nogmaals de catalogus van The Beatles in de mixer. Luister naar nog meer van zijn mash-ups en herinterpretaties. Zo heb je The Fab Four nog nooit gehoord!   Klik hier om...
632910